Планират учредяване на сдружение "Рибарска група Русе - Иваново - Борово"

0
Предложението ще бъде разгледано на днешното заседание на общинските съветници в Борово
Предложението ще бъде разгледано на днешното заседание на общинските съветници в Борово Снимка: Facebook / Община Борово

Предложението ще бъде разгледано на днешното заседание на общинските съветници в Борово

Общинският съвет в град Борово днес ще разгледа годишния отчет за изпълнението на бюджета на Община Борово за 2023 година. Това е една от основните точки в дневния ред на заседанието, информират от местната администрация. Общият брой на точките, включени в заседанието, е девет.

Наред с отчета за бюджета, съветниците ще обсъдят и актуализирана бюджетна прогноза за местните дейности за периода 2025-2028 година. Също така, ще бъде взето решение относно кандидатстването на Община Борово по проект в рамките на процедура "Мерки за изграждане, разширяване и/или надграждане на общински/регионални системи за разделно събиране и рециклиране на биоразградими отпадъци". Проектът се реализира по програма "Околна среда" 2021-2027 година и ще бъде в партньорство с всички общини, членове на Регионалното сдружение за управление на отпадъците за регион Борово – Бяла (област Русе), Две могили, Опака, Ценово и самото Борово.

В допълнение към това, на заседанието ще бъде разгледана и докладна записка за учредяване на сдружение с нестопанска цел. Сдружението ще носи името "Местна инициатива рибарска група РусеИвановоБорово" и ще работи в обществена полза.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    daskal
    Наистина, какво общо имат с риболова Борово и Иваново?
  • 5
    1
    ...
    100% мътна история. В Борово и Иваново няма грам риба. Може някое блато завзето от поредният местен селски дерибей да има някаква блатна недоубита мърша но чак за сдружение. Тези "сдружения" се организорат и ползват предимно за избори и групово купуване на гласове под форма на сдружения. Ще работили в полза на обществото борово-ивановски пришълци, че и риболовци. Ще ме скъсате от смях рано сутрин.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари