Пиян шофьор застраши кортежа на Камала Харис

0
Шофьорът е задържан след инцидента на междущатската магистрала
Шофьорът е задържан след инцидента на междущатската магистрала Снимка: Facebook / Камала Харис

Шофьорът е задържан след инцидента на междущатската магистрала

Напрегнати моменти белязаха посещението на вицепрезидента Камала Харис в щата Уисконсин, когато пиян шофьор създаде опасна ситуация на междущатска магистрала 94 в Милуоки. Инцидентът е регистриран в понеделник, малко преди 20:30 часа местно време.

Според информация от полицейските власти, 55-годишен мъж е шофирал в насрещното движение по източното платно на магистралата, като е създал непосредствена опасност за кортежа на вицепрезидента. При последвалата проверка служителите са открили отворена кутия бира в автомобила на нарушителя.

Шофьорът не си спомня за инцидента

При разпита след ареста си мъжът е проявил изненада от ситуацията. "Той е бил изключително изненадан и нямал спомен да е навлязъл на магистралата", се посочва в полицейския доклад. Задържаният е декларирал изрично: "Не е имал никакво намерение да нарани вицепрезидента Камала Харис или някой, свързан с нейната кампания".

В момента на инцидента Харис е била в района на Милуоки във връзка с предизборно събитие в град Брукфийлд, където е участвала заедно с бившия републикански депутат Лиз Чейни. При инцидента няма пострадали.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

В България да имаш проблем с алкохола означава, да ти свърши пиенето!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари