Пиян шофьор удари моторист край езерото в Лесопарка

0
28-годишен мъж е тежко ранен и откаран в болница
28-годишен мъж е тежко ранен и откаран в болница

28-годишен мъж е тежко ранен и откаран в болница

Двадесет и осем годишен моторист пострада тежко при пътен инцидент в района на Лесопарка в село Николово, съобщиха от Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи (ОД на МВР) - Русе. Произшествието е станало в четвъртък вечерта при излизането на група мотористи от участъка между двете езера и включването им по пътя за Николово, предаде Русе Медиа.

Според първоначалната информация, мотоциклетът е бил ударен от лек автомобил марка "БМВ". Сблъсъкът е бил толкова силен, че мотоциклетът е бил разпръснат на части по пътното платно.

Незабавно след инцидента на мястото са пристигнали екипи на полицията и Центъра за спешна медицинска помощ - Русе. Пострадалият моторист е транспортиран в болница с множество наранявания (политравма).

От ОД на МВР - Русе съобщиха, че при извършената проверка с дрегер на водача на автомобила "БМВ" е отчетено наличие на алкохол.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Красьо
    Боли ма кура в Николово са само пияни и дрогирани
  • 2
    1
    1234
    От 10 шофьори след 22:00 ч., поне трима са пияни или под влияние на разни субстанции! Много занижен контрол в комбинация с пословична деморализация ...
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари