Пиян шофьор се блъсна в ограда в Сливо поле

0
30-годишен мъж седнал зад волана с 1,83 промила алкохол в кръвта
30-годишен мъж седнал зад волана с 1,83 промила алкохол в кръвта

30-годишен мъж седнал зад волана с 1,83 промила алкохол в кръвта

На 31 юли, около 00:50 часа, екип на пътна полиция е реагирал на сигнал за пътен инцидент в град Сливо поле, на улица "Иван Вазов". Пристигайки на място, служителите откриват ударен в ограда на частен имот лек автомобил "Рено". Водачът на превозното средство е 30-годишен мъж, който е претърпял леки наранявания и е бил освободен след преглед в болница.

При документирането на инцидента става ясно, че шофьорът не е представил валидно свидетелство за управление на моторно превозно средство. Той е заявил, че има издадено такова от белгийски образец, но то е било иззето в Белгия.

При направена проверка с техническо средство, резултатът показал наличие на алкохол в кръвта на водача. Последващият анализ на кръвна проба установява концентрация от 1,83 промила. Вследствие на това, срещу 30-годишния мъж е образувано бързо производство за управление на автомобил в нетрезво състояние.

Работата по случая продължава, като компетентните органи ще извършат допълнителни проверки и ще предприемат необходимите действия спрямо нарушителя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари