Пиян шофьор катастрофира на пътя към квартал "Средна кула"

0
"БМВ"-то му се е забило в крайпътния скат и в отводнителен канал
"БМВ"-то му се е забило в крайпътния скат и в отводнителен канал Снимка: БГНЕС / Архив

"БМВ"-то му се е забило в крайпътния скат и в отводнителен канал

Пиян шофьор катастрофира на пътя към квартал "Средна кула".

На 29 юли около 22:00 часа на улица "Басарбовска" в Русе, близо до квартал "Средна кула", се случи пътно-транспортно произшествие. 23-годишен шофьор на лек автомобил "БМВ 525" е изгубил контрол над превозното средство, движейки се със скорост, несъобразена с широчината на пътя. На дясна крива колата се е отклонила от посоката си на движение, удряйки се първо в ляво в земен скат, а след това и в отводнителен канал в дясно.

Инцидентът е довел до материални щети по автомобила. Леко е пострадал пътникът в колата. Пресцентърът на МВР - Русе съобщи, че екип на пътна полиция е документирал произшествието по административен ред.

При проверката на място, органите на реда са установили, че водачът е управлявал автомобила под въздействието на алкохол. Пробата е показала концентрация от 1.66 промила, което е значително над допустимата граница от 0.5 промила. Поради високото ниво на алкохол в кръвта, случаят е предаден на разследващ полицай и срещу 23-годишния мъж е образувано досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 12
    1
    бах ти глупаците
    Тия селяндури от Кулата и Долапите трезви не сядат в колите си.Младите са дрогирани ,а по-големите са пияни .Да не говорим ,че половината никога не са имали завършен курс за управление на автомобил.Но ченге в тези ..хаха х квартали не може да се види .
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари