Пиян шофьор "изгоря" на булевард "Христо Ботев"

1
Мъжът носел в себе си и наркотици, но отказал тест за дрога
Мъжът носел в себе си и наркотици, но отказал тест за дрога

Мъжът носел в себе си и наркотици, но отказал тест за дрога

На 30 август, около 22:40 часа, на булевард "Христо Ботев" в Русе, в посока изхода на града, патрулиращи служители от Първо районно управление спират за проверка лек автомобил "Тойота Рав 4", управляван от 30-годишен мъж. При извършения тест за алкохол с дрегер, устройството отчита 0.12 промила.

След това полицаите обясняват на водача, че ще му бъде направен и тест за наркотици, но той категорично отказва да предостави проба. В хода на проверката мъжът изважда от чантичката си, която носи на кръста, свитък фолио, съдържащ бяло кристалообразно вещество. Той признава, че веществото е кристал и го предава на органите на реда.

Всички установени факти са надлежно документирани, а задържаният е отведен в болница, където отново отказва да даде биологични проби за изследване.

По случая е образувано бързо производство по член 354а от Наказателния кодекс.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари