Пиян румънски шофьор блъсна полуремарке на ТИР паркинг в Русе

1
Дрегерът е отчел 2,38 промила алкохол
Дрегерът е отчел 2,38 промила алкохол

Дрегерът е отчел 2,38 промила алкохол

На 25 август, малко след полунощ, е получен сигнал за пътнотранспортно произшествие на тир паркинг, разположен на булевард "България" в град Русе. Според пресцентъра на МВР - Русе, инцидентът се е случил в 00:50 часа, когато екип от пътни полицаи е пристигнал на мястото.

При разследването е установено, че състав от пътни превозни средства – влекач "Волво" с прикачено полуремарке, управляван от румънски гражданин на 46 години, е напуснал местата за паркиране, но при излизането си е блъснал полуремарке, което е било паркирано вляво от него. Вследствие на удара са нанесени значителни материални щети на засегнатото полуремарке.

След пристигането на полицаите на местопроизшествието, шофьорът на влекача е бил подложен на проверка за употреба на алкохол с техническо средство. Според данни от пресцентъра на МВР - Русе, уредът е отчел 2,38 промила алкохол в издишания въздух на водача. Въпреки констатираното високо ниво на алкохол, шофьорът е отказал да даде кръвна проба за допълнително изследване.

Случаят е бил надлежно документиран и предаден на разследващ полицай. По случая е образувано бързо производство за престъпление по член 343б, алинея 1 от Наказателния кодекс. Очаква се съдебното производство да бъде ускорено, като санкциите за подобно нарушение обикновено включват тежки глоби и лишаване от правоспособност за определен период от време.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    Бако
    Русянските подлизурковци са го настанили да се наспи, сутринта ще му направят кафе, ще го пуснат да си ходи без един лев глоба, а на нас ни вземат колите, които са още на изплащане за ефин фалшив тест. Еничари не ами направо зверове.
  • 8
    2
    123
    Конфискация на композицията. Да идват с друг влекач да си платят претоварването и да си заминават но без този влекач. Майка ви да еба долна ченгеджийска, ако беше Русенски влекач щяхте да го вземете веднага, нали ? Писна ни от вашите тройни стандарти. Не стига че няма един мамалигар глобен от тринога, че и ги галите, когато са зверски пияни.
  • 8
    1
    Конфискация на МПС то
    и докато не си плати солено пияната свиня, никакво пускане.Чиста случайност, че не е убил някого по пътя, а го е отнесло ремаркето. Приложете цялата строгост на закона.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари