Пиян младеж се преби с колело в село Басарбово

0
Пострадалият мъж е настанен в болница с фрактура на крака
Пострадалият мъж е настанен в болница с фрактура на крака Снимка: Асен Игнатов / Архив

Пострадалият мъж е настанен в болница с фрактура на крака

В късните часове на 22 септември 2024 година, тихото село Басарбово, намиращо се в близост до град Русе, стана свидетел на инцидент с млад велосипедист. Около 22:10 часа полицията получи сигнал за произшествие на улица "Свети Свети Кирил и Методий".

Екип на пътна полиция пристигна бързо на мястото и установи, че пострадалият е 19-годишен младеж. Според първоначалната информация, той е изгубил контрол над велосипеда си и е паднал, получавайки сериозна травма.

Младият мъж незабавно бе транспортиран до болнично заведение за спешно лечение. Медицинският преглед разкри, че той е получил фрактура на крака в резултат на падането.

В хода на разследването полицейските служители извършиха проба за алкохол на пострадалия с техническо средство. Резултатът показа наличие на 0.66 промила алкохол в кръвта му, което надвишава законово допустимата граница.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    10Gbps
    Че той бил на 2 бири макс и вие го изкарахте пиян...
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари