Пиян мъж с тротинетка се преби в Русе

2
Пострадалият е получил комоцио и рана на главата
Пострадалият е получил комоцио и рана на главата Снимка: Архив

Пострадалият е получил комоцио и рана на главата

Мъж пострада при инцидент с електрическа тротинетка в Русе.

Вечерта на 13 септември 2024 година, около 20:30 часа, в град Русе се случи инцидент с индивидуално електрическо превозно средство. Произшествието стана на улица "Панайот Хитов", когато 30-годишен мъж, управляващ електрическа тротинетка, загуби контрол и падна на пътното платно.

Според информация от полицейските органи, инцидентът е станал при неблагоприятни метеорологични условия - мокра пътна настилка. Водачът се е движел по улица "Панайот Хитов" в посока улица "Борисова", когато е изгубил контрол над превозното средство.

В резултат на падането, мъжът е получил сериозни наранявания и е бил транспортиран до болница "Канев" в града. Там е установено, че е получил комоцио и рана на главата, след което е бил хоспитализиран за по-нататъшно лечение и наблюдение.

На място е пристигнал екип на пътна полиция, който е документирал произшествието по административен ред. При извършената проверка за употреба на алкохол, водачът е показал положителен резултат от 0.83 промила, което значително надвишава допустимата норма.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    22
    аз
    Крайно време е да се забранят тротинетките.Ясно е , че няма да има оправия с тях
  • 3
    21
    Дарвин
    Дарвин каза. Естественият подбор стадо...
  • 0
    20
    хи, хи,
    Чак и името си на български не ще да напише, България била не знам каква, два западни езика знаела, единият сигурно е френския 😜 Общо взето тука проблемът не е нито в екото на тротинетките, нито в чесането на твоето его, а във вопиющото неспазване на правилата за движение от ползващите ги! А ти си дрънкай, не пречиш!
  • 0
    19
    Пенчу до Гювендиева
    Вече подозирам,че май си травестит,но няма да те върна,а ще ти пея: Габриела,Габриела - моят кур си ти поела,май си дърта шаврантия и космата гювендия,ще те возя с тротинетка,ще те чукам аз на сметка
  • 2
    18
    Gabriela Georgieva
    Пенчу, селчу или каквото си, самобръсначката е отживелица, драги. Отдавна се радвам на напредъка на науката и нямам нито един косъм, благодарение на лазерите. Но виж на теб ще ти донеса една, да си прережеш вените с бръснарското ножче 💀☠️🪦. И като ме каниш искам точен час и място, то бива да си похотлив, ама заложи малко на тайм мениджинг, не мога да ти отделя цял ден, сладурче селско.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари