"Пишмана" помел 4 коли във Велико Търново

0
24-годишният джигит возел и две непълнолетни деца
24-годишният джигит возел и две непълнолетни деца

24-годишният джигит возел и две непълнолетни деца

На 1 май шофьор, чиято проба с дрегер показала 2,78 промила алкохол в кръвта, катастрофира във Велико Търново. Колата на 24-годишния мъж помела четири паркирани автомобила. По време на инцидента при водача се возели непълнолетно и малолетно лица. Счита се, че едното от децата е негово. Произшествието стана около 17:00 часа в квартал „Зона Б”. На метри от инцидента минавали и майки с деца.

Мъжът е познат в града с прякора Пишмана. Оказа се, че е стар познайник на полицията, от където казват, че след катастрофата проявил агресия и неуважение към обществото. Местните казват, че често употребява алкохол и наркотици, предаде NOVA.

Мъжът е задържан за 24 часа, образувано е и досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    До dgd
    Ами друг начин няма!!! Такъв го хващат 4-5 яки мъжаги,трошат му кокалите и това е!!!!
  • -2
    2
    dgd
    Тоя журналист какво прави? Надъхва хората да се самораправят, че след това да влязат в затвора ли?
  • 11
    1
    Sdfffgghh
    Става ясно,че пак ще пуснат "Пишмана"!!!!! Тя цялата държава ни е "пишман" държава!!!! Този потенциален убиец трябва да бъде в затвора!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари