"Пирогов": Детето, пострадало при катастрофата с Анелия, е в критично състояние

1
Дете пострада тежко при сблъсък на главен път София – Варна с участието на попфолк певицата Анелия
Дете пострада тежко при сблъсък на главен път София – Варна с участието на попфолк певицата Анелия Снимка: УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов

Дете пострада тежко при сблъсък на главен път София – Варна с участието на попфолк певицата Анелия

7-годишното дете, което пострада тежко при катастрофа, в която участва попфолк певицата Анелия, е в критично състояние. От Университетската многопрофилна болница за активно лечение и спешна медицина "Н. И. Пирогов" съобщиха, че детето е настанено в детската реанимация и е на апаратна вентилация. По думите на медицинския персонал, състоянието на пострадалото дете остава сериозно и без промяна.

Тежкият инцидент се случи вчера на главен път София – Варна, в района на село "Български извор", община Тетевен. Сигнал за катастрофата е подаден рано сутринта в неделя, около 6:40 часа. По предварителна информация, два леки автомобила са се сблъскали челно, като едно от пострадалите семейства е пътувало с двете си деца – на шест и седем години.

По-голямото от децата е било първоначално настанено в Университетската многопрофилна болница за активно лечение "Д-р Георги Странски" в Плевен. След като медицинските специалисти там оценили тежестта на травмите, е взето решение детето да бъде транспортирано до специализирано лечебно заведение в София. Вчера с хеликоптер пострадалото дете е било превозено до болничната вертолетна площадка на столичната болница "Лозенец", откъдето е поето от екип на "Пирогов".

Попфолк певицата Анелия, която също е била замесена в инцидента, коментира случилото се чрез видео в социалната мрежа Instagram. В него тя споделя, че бащата на пострадалото дете е дал положителна проба за амфетамин. катастрофата освен те участвахме и ние. Преживяхме абсолютно същия ад, който и те. Не отидохме да помогнем и да съдействаме, защото бащата преживяваше някакъв шок. Започна да рита колата ни, да ни заплашва, че ще ни убие. Счупи стъклото на автомобила ни и нещото, което цяла България не знае е, че бащата даде положителна проба за амфетамин," разказа певицата във видеото.

Тя добави, че заедно със семейството си също е преживяла сериозен стрес от инцидента. "Болно ми е, че хората правят циркове с тази случка, която преживяхме аз и моето семейство. В колата беше и моето дете, което преживя пълен ад. Тъжното е, че бащата на детенцето, което в момента бере душа в болницата, си позволява да разпространява лъжи," коментира още Анелия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    5
    Да бе да
    По левия тест може и да лъже, на Анелия шофьора е бързал и не е овладял колата, трябвало е повече бой да отнесат
  • 6
    4
    до 2
    Никъде в материали по ПТП-то няма такива данни, само във фейса на Анелия!
  • 3
    3
    До 2
    Нека съдът да реши. Дотук само полицията знае.
  • -2
    2
    До 1
    Яко смяташ, че Анелия лъже, относно това че бащата на пострадалото дете е дал положителна проба за амфетамин, то това би било най-плитката лъжа.
  • 7
    1
    Ако бащата на детето е бил
    с положителен тест за амфетамин, полицията би могла да загатне още при първото съобщение за катастрофата. Всеки родител в състояние на шок от случилото се , би могъл да реагира по сходен начин.Да видиш децата си , особено едното , може и да скочиш и да биеш.Туй, че си Анелия, нищо не значи.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари