ПГИУ „Елиас Канети“: Нека букетите цветя се превърнат в букет надежда за децата!

1
Русенската гимназия се присъединява към каузата на Фондация „Александър Русев“ за изграждането на Водно-рехабилитационен център
Русенската гимназия се присъединява към каузата на Фондация „Александър Русев“ за изграждането на Водно-рехабилитационен център Снимка: Фондация „Александър Русев“

Русенската гимназия се присъединява към каузата на Фондация „Александър Русев“ за изграждането на Водно-рехабилитационен център

В началото на новата учебна година Професионална гимназия по икономика и управление „Елиас Канети" в Русе се обединява с благородната кауза на Фондация „Александър Русев". Целта е изграждането на Водно-рехабилитационен център, предназначен за деца и възрастни с ментални и физически затруднения.

Училището отправя призив към своите ученици, учители и гости да трансформират традиционните букети цветя за първия учебен ден в символичен "букет на надеждата" за децата, нуждаещи се от специални грижи, подкрепа и внимание.

За да улесни желаещите да се включат в тази инициатива, ръководството на ПГИУ „Елиас Канети" е организирало поставянето на специална кутия за доброволни дарения във фоайето на гимназията. Всеки, който иска да допринесе за каузата, може да го направи там.

Училищното ръководство изразява своята благодарност към всички, които ще се отзоват на призива и ще подкрепят тази важна инициатива.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    daskal
    Хора, идеята да се прави басейн с дарения граничи с абсурда. Колко пари биха се събрали, ако всеки русенски ученик дари по 1-2 левчета? Това ще е смешна сума за мащабите на начинанието! И друг път съм казвал - големите разходи са за поддръжката и издръжката на един басейн СЛЕД КАТО СЕ ПОСТРОИ! Поинтересувайте се за съдбата на работещия допреди 3-4 години 25-метров покрит басейн на "Спарки". Съдия-изпълнител го продаваше няколко години, защото фирмата фалира. Намаляваха цената, защото кандидат-купувачи нямаше. Накрая го взе някакъв на смешната цена от около 350-хиляди лева. НО! Не възстанови басейна. ЗАЩО? Има готова база, инсталация и пр. Да, беше нужен ремонт, но със сигурност нямаше да струва колкото построяването на нов басейн. Попитайте хората, които стопанисват басейнчето на корабния техникум как се справят. Могат да ви кажат интересни неща. И все пак - успех за Скури! Ама не съм голям оптимист...
  • 4
    1
    Таралежа от "Червен Иван"
    Наистина АМАН! Че някой още сме живи що за стока бе "Скури". Впрочем, има ли криминални регистрации? Че някой неща се помнят.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари