Петър Волгин: Еврочиновниците искат Радев да разреши ЛГБТ пропаганда в училищата

3
Журналистът критикува високопоставени еврочиновници
Журналистът критикува високопоставени еврочиновници Снимка: Facebook / Петър Волгин

Журналистът критикува високопоставени еврочиновници

Българският журналист и общественик Петър Волгин изрази остра критика към високопоставени еврочиновници, обвинявайки ги в опити да наложат идеологии, които според него подкопават независимото мислене и свободата на словото. В своя публикация в социалните мрежи Волгин посочва конкретни случаи, които, по негово мнение, илюстрират тенденцията към ограничаване на свободната мисъл и насаждане на политически коректни възгледи.

Призив за ратификация на спорни закони

Един от основните примери, които Волгин привежда, е призивът на комисаря по правата на човека на Съвета на Европа, Майкъл О'Флеърти, към президента Румен Радев. О'Флеърти настоява Радев да ратифицира поправките в Закона за училищното и предучилищното образование, което според Волгин би позволило разпространението на ЛГБТ идеология сред децата в България. Той обвинява О'Флеърти в опит да наложи на българския президент ролята на активист, който следва политиката на западни неправителствени организации, вместо да защитава интересите на българското общество.

Цензура в цифровата среда

Другият пример, който Волгин изтъква, е изказването на европейския комисар по цифровите технологии Тиери Бретон. Комисарят отправи предупреждение към собственика на социалната мрежа X (позната преди като Twitter), Илон Мъск, че ако платформата му разпространява "опасно съдържание", Европейският съюз ще предприеме незабавни мерки. Волгин поставя под съмнение критериите, по които се определя кое съдържание е "опасно", като посочва, че често това са мнения, които не съвпадат с официалната евроатлантическа линия.

Свободната мисъл под натиск

Според Волгин, действията на личности като О'Флеърти и Бретон олицетворяват основната политика на днешните европейски структури, която е насочена към потискане на свободното мислене и наказване на онези, които се осмеляват да имат различно мнение. Той вижда в това опит да се наложи еднообразие в мисленето и да се заглушат гласовете, които критикуват политиките на Брюксел и Вашингтон.

Евроскептицизмът: Причини и последици

Волгин категорично отхвърля обвиненията, че политически формации като "Възраждане", "Алтернатива за Германия", "Национален сбор" и "Фидес" са основните двигатели на евроскептицизма. Според него именно европейските бюрократи са тези, които подкопават идеята за обединена и независима Европа, като налагат идеологически ограничения и заглушават различните мнения. Тези действия, според него, водят до нарастващо недоволство и отчуждение сред европейските граждани, които започват да виждат Европейския съюз като репресивна структура, а не като обединяваща сила.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    12
    Запознат
    Сам да си смениш името от Георгиев на Волгин е висша форма на руска педерастия!
  • 1
    11
    Каритас
    Кофти ли ти е Пенчева? Волгин все пак имаше слушаемост над 8000 пъти в сравнение с твоите репортажчета от по 30 секунди седмично.
  • -1
    10
    Питър Мисисипин
    Всъщност истинското ми име е Гею Бесарабин.Това което исках всъщност да кажа е: Каква джендър идеология и пропаганда бе политически ПеПераст Кокорчо?! Не е пропаганда , а информация децата да знаят, че на Света има и с обратни сексуални желания и отношението към тях не трябва да има разлика като с нормалните.Аз наоример съм куролап и смуча пишки за препитание,друго не мога да правя Да не бъдат обиждани, репресирани и малтретирани, да не бъдат отритвани от обществото и живеят пълноценен живот като останалите така наречени нормални. ПеПерастките политически изяви на тая киевската свиня Кирил Простото Петков будят отвращение, да му еба путката майна в гъза и после както е лайнян в устата! Освен това го поемам и в гъза,да знаете! И най много искам на Лойд Остин дебелата черна патка да лапна!
  • 0
    9
    Фък дъ УКР
    Какво ли е, ако не ЛГБТ да си смениш името от Василев на Кокорев. Гнусна плешива бандеронацистка ЛГБТ маймуна, шебек харесващ киевската плешива вулва ...
  • -1
    8
    Истината
    Аз също съм доказано пасивен гей,такъв е и моят идол Асан Василев Кокорчо
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари

  • Мухахахахаха
    Майка ти да еба курва комунистическа ебана в гъза насран да еба в устата да еба - ще ядеш лайна бе,курво вмирисана...
  • ...
    Кръвожадните еврюги вилнеят, колят и бесят ! Никой не казва и копче. Но укронацистите са представяни за жертви, въпреки че са...
  • Фъй дъ РФ
    Ебаният в гъза комунистически хуйолап вече и от името си се отрича,сигурно ще се казва вече минетчо хахаха
  • Учуден
    Не съм учуден,че ебаната в гъза и устата комунистическа курва пак се прави на мъж,явно кремълските цигани са му се изредили...
  • Райчо
    При положение, че тираджията отнася 2 автомобила в лявата лента, за какво се бави толкова този съд ?!?!?! Ясно е като бял ден...