"Перлите" на България се класираха за финала в Париж с най-добър резултат

0

Българките демонстрираха забележително майсторство в двете си изпълнения

Възпитаничките на Весела Димитрова – Магдалина Миневска, София Иванова, Камелия Петрова, Рейчъл Стоянов и Маргарита Василева – демонстрираха забележително майсторство в двете си изпълнения, затвърждавайки своята роля на фаворитки за титлата.

Ансамбълът получи оценка от 37.700 за изпълнението с пет обръча, като резултатът включва 21.700 за трудност, 8.500 за артистичност и 7.500 за изпълнение. Тази оценка ги постави на второ място, веднага след отбора на Италия, който събра 38.200 точки. В съчетанието с три ленти и две топки българките отново бяха почти безупречни и спечелиха 32.700 точки (17.800 за трудност, 8.300 за артистичност и 6.600 за изпълнение). В това изпълнение те отстъпиха само на Украйна, която събра 33.500 точки, докато италианките допуснаха грешки и завършиха с 31.150 точки.

Сборът на България от 70.400 точки се оказа най-високият сред всички 14 участващи отбора в квалификацията, а Италия завърши на второ място с 69.350 точки.

Решителната битка за медалите в дисциплината ще се проведе в събота от 15:00 часа българско време, като България ще се опита да защити титлата си, спечелена на Олимпийските игри в Токио.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари