Пенсионерски клуб „Дружба“ празнува 20 години от създаването си

0

Днес пенсионерският клуб „Дружба“ в град Русе отбеляза своята 20-годишнина с тържествено честване, на което присъстваха десетки гости и членове. Специален гост на празника беше кметът на Русе Пенчо Милков, който изрази своето уважение към активността на членовете на клуба и тяхното значение за местната общност.

По време на своето приветствие кметът Милков подчерта важността на пенсионерските клубове като места за социални контакти, културна дейност и взаимна подкрепа за възрастните хора. „Пенсионерски клуб „Дружба“ е много повече от място за срещи – той е символ на солидарност, подкрепа и общностен дух за нашите възрастни съграждани. В продължение на 20 години клубът се утвърди като жизнен център на социалния и културен живот в Русе, където всеки намира не само приятелство и разбиране, но и смисъл и радост в ежедневието си“, сподели кметът.

Празничното събитие беше уважено и от редица други гости, сред които общински съветници, представители на Българския червен кръст, УМБАЛ „Медика“, както и на други пенсионерски клубове от региона. Те поздравиха юбилярите и изразиха своето възхищение от дългогодишната им дейност.

Честването на 20-годишнината на клуб „Дружба“ премина в атмосфера на радост и празничност, като програмата включваше народни песни и танци, които събраха усмивки и аплодисменти от всички присъстващи. Празникът беше не само повод за гордост от постигнатото през годините, но и вдъхновение за бъдещи инициативи.

Пенсионерски клуб „Дружба“ продължава своята мисия да предлага възможности за активен и пълноценен живот на възрастните хора в Русе. С подкрепата на общината се планират нови събития и дейности, които да обогатяват социалния и културен живот на членовете на клуба.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    Цицоман
    А защо е сам гостът? Къде се дяна красивата ни нова кметица? Последно женени ли са, или не са?
  • 0
    2
    Вгъзилена
    Бенчи, да не чукаш много бабите кумунярки, че после няма да ти става пишлето да ме задоволяваш!
  • 3
    1
    Бенедикт
    Да щипнете Пенчо по бузките за здраве!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Тате, тате, какво е ГМО?
- Мм, как да ти го обясня... МЕЧО ПЛЪХ, примерно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари