Пенчо Милков: За всяка дупка ще има дело!

1
Община Русе ще води съдебни дела за некачествено възстановяване на настилката на улици и тротоари след аварийни ремонти на елементи от техническата инфраструктура
Община Русе ще води съдебни дела за некачествено възстановяване на настилката на улици и тротоари след аварийни ремонти на елементи от техническата инфраструктура Видео: КИС 13

Община Русе ще води съдебни дела за некачествено възстановяване на настилката на улици и тротоари след аварийни ремонти на елементи от техническата инфраструктура

Кметът Пенчо Милков вече е уведомил представителите на държавните дружества, че служители на новосъздадения общински инспекторат ще следят на място и заснемат всички некачествено запълнени изкопи, както и тези, които са забавени.

За всяка дупка ще има дело, категоричен е кметът на Русе Пенчо Милков, който е недоволен от състоянието на инфраструктурата на много места в общината след извършване на ремонтни дейности.

До този момент Общината е издавала предписания за корекции, но след установени нередности вече ще бъдат завеждани дела, каза още кметът на Русе.

В становище на ВиК, изпратено до телевизия КИС 13, се посочва, че от дружеството ежедневно информират Община Русе за местата, където предстои да се извършват аварийни ремонти, както и там, където се предвиждат възстановителни дейности по асфалтовите настилки.

Освен това, от ВиК посочат още, че много от сградните водопроводни и канализационни отклонения в града се изграждат от други възложители. Затова от дружеството не могат да се ангажират с възстановяване на пропадания в зоните на тези отклонения.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    36
    Д0 34 - за контейнерите
    Скоро и в кварталите Дружби смениха контейнерите. ЗАЩО - никой не казва от Общината!? Премахнаха новите модерни контейнери, за които ползваха специалните контейнерни камиони и на тяхно място сега сложиха старите разбити и без капаци контейнери. Сега е лято, но през дъждовно-снежния период дали ще са удачни тези открити кютюци? Нахвърляха ги хаотично където сварят по улиците. Боклуците пък са върху тротоарите, там където преди това си бяха местата на новите. Пак ли е някаква далавера с тези контейнери - кой да ти каже!? Нали има все пак някакви контейнери - и на това да бъдем доволни.
  • 2
    35
    До 33-ти коментатор
    Защо да изриваме боклука на централния площад. преди време някой беше предложил всички да се вдигнем и да отидем в събота - 29 юни в николово и да поздравим кмета със сватбата му и новата му булка. Говоря за същия кмет, който преди 5 години даваше едно бабешко-сълзливо интервю с жена си и трите си деца, а само месеци след това ги изостави , за една личност със съмнително морално поведение. Ако ще ринем боклуци, нека ги ринам там където са се появили. И понеже не можем да отидем до Либия, нека отидем в родното място на възлюбената, която разби едно семейство с три деца. нека всички в Николово да видят какви боклуци са отгледали
  • 1
    34
    Един тук пише за контейнери
    за боклук . На централна улица "Доростол" в началото й , до бордюра има контейнер от скоро.Никога не е било това преди. На второстепенни улици - да.Кой умник го измисли и кой друг умник му разреши.
  • 0
    33
    абе,
    вместо да ревете тука, що се не съберете пред общината и да го изринете кмета, като не ви харесва?!?
  • 1
    32
    Русата пиарка
    Бенчи, либиецо мой късопишков, оставяй я тая дълбоката Вгъзилена и ела да ми пълниш русата ненаситна дупка! Ще кажем, че си имал до късно в кабинета пиар акций по спасяване на разни чайки, котки, кучета и кумунярски бабички!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какво правите с ракията, която остава?
- Не разбирам въпроса!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари