Пенчо Милков ще връчи Награда „Русе - 21.век” на най-добрите студенти и ученици

0
Кметът на Русе ще награди изявени ученици и студенти в Деня на народните будители
Кметът на Русе ще награди изявени ученици и студенти в Деня на народните будители

Кметът на Русе ще награди изявени ученици и студенти в Деня на народните будители

В навечерието на един от най-светлите български празници - Деня на народните будители, град Русе ще отличи своите млади таланти. Кметът на крайдунавския град, Пенчо Милков, ще връчи престижната Награда „Русе - 21.век" на най-изявените ученици и студенти от общината.

Наградата се присъжда за изключителни постижения в областта на образованието, науката и изкуството. Тя е признание за младите хора, които са завоювали отличия на национални и международни състезания, олимпиади и конкурси, прославяйки името на Русе далеч зад пределите на България.

Номинациите за наградата се приемат до 18 октомври 2024 година включително. Те могат да бъдат подадени от учебни заведения и организации, работещи в сферата на образованието. Важно условие е предложенията да бъдат придружени от подробна мотивировка и аргументация, които да обосноват изключителните постижения на номинираните.

Всички желаещи да номинират достойни кандидати могат да направят това в Информационния център на Община Русе, разположен на площад „Свобода" 6. Този централен за града адрес символично подчертава значимостта на инициативата за местната общност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    Този...
    Този пак ще връчва награди, а кога ще оправи града? Стига е оправял колежки както казват...
  • 3
    1
    88
    Пак ще се занимаваме с глупости!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари