Пенчо Милков: Щастлив и горд съм с нашите деца!

1
Русенските деца получиха високи отличия днес в Гербовата зала на Президентството
Русенските деца получиха високи отличия днес в Гербовата зала на Президентството Снимка: Facebook / Пенчо Милков

Русенските деца получиха високи отличия днес в Гербовата зала на Президентството

Русенските ученици отново показаха своите способности и успехи, този път на най-високо ниво – в Гербовата зала на Президентството. Днес те бяха удостоени с високи отличия в рамките на инициативата "Спортувай с президента", която всяка година увлича хиляди деца от цяла България.

Отличия за русенските таланти

С вълнение и гордост кметът на град Русе Пенчо Милков сподели на своя фейсбук профил за успехите на младите русенци, които достойно представиха града си. Президентът Румен Радев лично връчи плакета "Спортен клас" на учениците от 5 "б" клас на ОУ "Никола Обретенов" - Русе. От името на победителите наградата получиха Кристиян Григоров, Николай Върбанов и Арда Юкселов, придружени от учителката им по физическо възпитание Севдалина Стоянова и ръководителката Здравка Михайлова.

Признание за доброволците

Не по-малко важна беше и наградата "Доброволец на годината", която президентът Радев връчи на 14 деца от Спортно училище "Майор Атанас Узунов" - Русе. Те получиха признание за своя всеотдаен принос в провеждането на спортните състезания. На церемонията присъстваха и директорът на училището Евгени Недев, както и заместник-директорът инженер Даниела Слатински.

Кметът Пенчо Милков с гордост за русенските деца

Кметът Пенчо Милков изрази своята радост и гордост от успехите на младите русенци. В своето обръщение той заяви: "Щастлив и горд съм с успехите на нашите деца! Расте силно и енергично поколение, което ми дава голяма надежда за бъдещето. Поздравявам ги и им желая да използват силата си за добри дела!"

Тази награда е не само признание за труда и усилията на децата, но и за техните учители и ръководители, които ги подкрепят и насърчават във всяка стъпка по пътя към успеха. Русе има бъдеще в лицето на тези млади, енергични и амбициозни деца, които с всяка своя изява доказват, че са готови да поемат щафетата на бъдещите спортни звезди на България.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    10
    Боряна
    А с нашите деца гордееш ли се?
  • 2
    9
    Едно от три деца
    Чичо или Бенчо, кой да знае? Ти се гордееш с "нашите" деца, ама АЗ се срамувам от моя Тати. Той изневери на Мама пред "очите" и, и след това последва "тих" развод, заради похотливостта и сексуалната активност на Тати. Надявам се ти не си си пуснал хинструмента да се развява наляво и надясно сред колежките ти с по слаби....ваджинални мускули.
  • 4
    8
    Интересно
    Защо господин кметът се гордее с нашите деца, а не се гордее с неговите деца? Нашите деца са възпитавани от нас родителите, учителите и господин кмета НЯМА нищо общо с НАШИТЕ деца. Да си гледа неговите (ама надали ЕКС го допуска често и близо до тях). Абе тъжна история за господина.
  • 4
    7
    До №666 6666 66666
    Не знам. Мойта мириносова съпруга ми го препоръча. Пръча бил ПРЪЧ, ме увери Уфсътъ.
  • 3
    6
    Alèx
    ГОСПОДИН КМЕТЕ; КОЕ ЖИВОТНО УПРАВЛЯВА ГРАДСКИЯ ВИ ТРАНСПО РТ И ИМА ЛИ ДИПЛОМА ЗА ТОВА, ИЛИ ПО ОВЦЕВЪДСТВО?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари