Пенчо Милков се срещна с ръководството на GG Group

0

„Вие сте добър пример за другите фирми“, заяви русенският кмет

Кметът на община Русе Пенчо Милков и заместник-кметът Златомира Стефанова направиха официално посещение на производствената сграда на компанията „GG Group“, разположена в Индустриалния парк на града. Посещението бе по повод представянето на напредъка в изграждането на новия завод за кабелни снопове на „ГГ Кейбълс енд Уайърс България“, част от глобалната австрийска компания Gebauer & Griller Group. Заводът впечатлява с модерните си технологии и високите стандарти, които прилага.

По време на визитата си, Милков и Стефанова се срещнаха с ръководството на „GG Group“, включително с Маркус Ганал – главен производствен директор, Дан-Калин Ботеан – регионален директор за Източна Европа, Григоре - Дан Тагореан – генерален мениджър, и Стела Лечева – мениджър „Човешки ресурси“. В рамките на срещата бяха обсъдени значителните нужди за набиране на квалифициран персонал за предстоящия производствен процес и начините за подпомагане на този процес. Особено внимание бе обърнато на осигуряването на автобусен превоз за служителите и текущите проблеми, свързани с Дунав мост, натоварения трафик и необходимостта от ремонт на съоръжението.

Ръководството на „GG Group“ представи своите амбициозни планове за създаване на стабилна компания, която ще привлече и задържи висококвалифицирана работна ръка. Беше подчертана важността на сътрудничеството с университетите и обучителните институции за постигане на тази цел.

Кметът Пенчо Милков отбеляза, че общината активно работи за насърчаване на техническото образование, като даде пример с внедряването на роботиката в детските градини преди три години. „Вие сте добър пример за другите фирми“, заяви той, като подчерта значимостта на поетапното и стабилно развитие на подобни проекти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 12
    17
    Стимки за схомен
    Повече снимков материал, отколкото съдържание на информацията...Характерно за дейността та общинската администрация.
  • 15
    16
    Пффф
    Сега с тея нови заводи ще ни докарат още черни, защото кой ще им работи за 1200 лева бруто
  • 11
    15
    До нумеро 14
    Дории тук в Русе, един Арабин роден в Бенгази, успява да граби от благата на Русе и България, като се договаря с пенсионери за един глас в повече. Иначе въпреки че е ДЮН, на 99,9%, не може да докаже разходите си спрямо приходите си. То не бяха, къщи на село, нов автомобил, нова съпруга, издръжка на бивша съпруга и трите малки либийчета, скъпи екскурзии с новата му съпруга, издръжка на хлапето на новата си съпруга и так далее.
  • 7
    14
    До нумеро 4
    Пазарите при арабите и южните съседи! Те ако умишлено индустриалците в града се договарят с таван на заплатите, ти си мисли че '' ще се договориш '' подобаващо. А специално тези (хамелионите, които представляват кабелджиите), те тръгнаха с една ивестиция. Сега някакви нови представляват. И румънци има намесесени... абе инвеститори ''КЛАС А''..
  • 4
    13
    G Точката
    Той този с розовата ризка обича G точките, а ако са и в GG Group(група), охххххххххххххх
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари