Пенчо Милков поздрави новоизбрания български патриарх Даниил

0
Кметът на община Русе изпрати поздравителен адрес до новия духовен глава на Българската православна църква
Кметът на община Русе изпрати поздравителен адрес до новия духовен глава на Българската православна църква Снимка: БТА

Кметът на община Русе изпрати поздравителен адрес до новия духовен глава на Българската православна църква

Кметът на община Русе Пенчо Милков изпрати поздравителен адрес до новия духовен глава на Българската православна църква патриарх Даниил.

От мое име и от името на православните християни в Русе имам честта да Ви поздравя и да отправя благопожелания по повод избирането Ви за български патриарх. Вярвам, че под Вашето мъдро и благословено ръководство Българската православна църква ще продължи да се утвърждава като пазител на вярата и духовните ценности на нашия народ. Убеден съм, че ще съумеете да водите с любов и грижа своето паство, да насърчавате единството и да укрепвате духовните устои на българското общество“, се казва в поздравителния адрес.

Кметът на община Русе пожелава на Негово Светейшество здраве, дълголетие и успешна мисия в служба на Бога и Българската православна църква. „Нека всички, които свещенослужат под Ваше ръководство, да намират удовлетворение и радост в своето служение и да допринасят за благото на сънародниците ни“, завършва поздравлението си Пенчо Милков.

На провелия се вчера Патриаршески избирателен църковен събор патриарх Даниил стана четвъртият предстоятел на Българската православна църква след възстановяването на Българската патриаршия. Преди неговата интронизация той беше Видински митрополит.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    7
    Като раздаваха билети за Лили...
    Пак ли толкова праведни бяха в намеренията? Лъжци жадни за власт
  • 3
    6
    Димчев
    Чета коментари на "мислещи" двуноги от 2-ри до 5-ти номер и не мога да асимилирам, как може да имам толкова елементарни, да не кажа прости субекти за мои съграждани!? П.Милков,е редовно избран за втори мандат от негови поддръжници, за Кмет на гр. Русе. Излишно е лаенето на кучетата от отсрещния кучкарник, защото те си лаят, а кервана си върви...
  • -4
    5
    Лайнояд Зеленски
    Всъщност исках да кажа,няма ли на мен кой да ми сере в устата,че вече пишките не ми стигат...аз съм смрадливия кирлив небинарен третополов травестит Путин Хуйло ако някой не е разбрал още,заработвам тук за операция за смяна на пола,ама дотук нещо не ми върви....сигурно защото съм смрадлива подлога
  • 1
    4
    Лайнояд Путин
    На Пенчо Милков да му сера в устата!
  • 6
    3
    romeo lukako
    Пенчо Милков е антихрист и не е вярващ. Глупав и смешен пиар си прави.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари