Пенчо Милков посрещна китайска бизнес делегация

0
Кметът на Русе обсъжда с 11 представители на различни бизнес компании бъдещи проекти и инвестиции
Кметът на Русе обсъжда с 11 представители на различни бизнес компании бъдещи проекти и инвестиции Снимка: Пенчо Милков / Facebook

Кметът на Русе обсъжда с 11 представители на различни бизнес компании бъдещи проекти и инвестиции

Кметът на Русе Пенчо Милков посрещна китайска бизнес делегация.

Кметът на Русе Пенчо Милков съобщи, че денят му започна с посещение на 11 представители на различни бизнес компании от Китай в Община Русе. Срещата е организирана със съдействието на Българо-китайската камара и е част от интензивната програма на гостите, които проявяват интерес към инвестиции в туризма и логистиката в града.

По време на срещата кметът Милков представи възможностите, които Русе може да предложи на китайските инвеститори. Той подчерта ключовите предимства на града, включително свободната зона и отличната свързаност чрез Дунав мост.

Сред обсъжданите теми бе и предстоящото голямо събитие, което ще привлече хиляди туристи и предприемачи в Русе - Световното първенство по драконови лодки през 2025 година.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    8
    Ох, леле!
    Все по на Изток, в съответствие с евроатлантическите ценности, които изповядваме напоследък...И какво предлага Пенчо на китайския бизнес - " отлична свързаност чрез Дунав мост"...Човек се чуди с всичкия си ли е този човек, дето ще прави и Световно за драконови лодки в Русе?!
  • 7
    7
    Гражданско състояние
    Абе този, няма ли си съпруга с нея да посрещне китаецо, а се представя все със Златомимура? Искаме си автентичната кметица, както и да се казва тя/
  • 4
    6
    Пак
    бъдещи проекти, замърсяващи града ни. Позата на кмета говори много за навеждането пред разни "бизнесмени", а главния архитект на общината е пълна скръб.
  • 13
    5
    Радост
    Скоро ще има делегация и от родната Либия! Ще се организира състезание по надбягване с камили от Русе до Нисово.
  • 11
    4
    японски китаец
    Учете китайски мандарин , че е по лесен . Защото това е бъдещето . Ще се побратимяваме със братята китайци .
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какво правите с ракията, която остава?
- Не разбирам въпроса!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари