Пенчо Милков: Честит Световен ден за защита на животните!

0
Нека отдадем внимание и любов на създанията, които правят света ни по-добър
Нека отдадем внимание и любов на създанията, които правят света ни по-добър Снимка: Общински приют за бездомни животни - Русе

Нека отдадем внимание и любов на създанията, които правят света ни по-добър

На Световния ден за защита на животните кметът на Русе Пенчо Милков отправи емоционално послание към гражданите, призовавайки ги да проявят повече внимание и любов към четириногите си приятели. Инициативата цели да повиши осведомеността относно благосъстоянието на животните и да насърчи отговорното отношение към тях.

Кметът Милков сподели своите мисли в социалните мрежи, подчертавайки важността на грижата за животните не само в този специален ден, но и през цялата година. "Нека отдадем внимание и любов на създанията, които правят света ни по-добър", призова той, добавяйки: "Поздрави на всички, които се отнасят с обич към животните, и нека продължаваме да ги пазим и да се грижим за тях всеки ден!"

Заедно с посланието си, господин Милков публикува и снимка от Общинския приют за бездомни животни в Русе. Изображението показва няколко кучета, очакващи своите бъдещи стопани, и служи като мощно напомняне за многото животни, които се нуждаят от дом и грижи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама ескимоси се прибират вкъщи:
- Къде ни е иглуто?
- По дяволите, забравих ютията включена!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари