Пенчо Милков: Честит първи учебен ден, Русе!

3

На всички наши русенски деца пожелавам да са упорити, любопитни и да развиват въображението си

В началото на новата учебна 2024-2025 година кметът на Русе, Пенчо Милков, сподели вълнуващи моменти с първокласниците в крайдунавския град. Градоначалникът лично присъства на тържественото откриване на учебната година, за да приветства най-малките ученици, които за пръв път прекрачват училищния праг.

"С голямо вълнение бях сред пристъпващите прага на училището първокласници. Нека тази радостна емоция винаги е с тях по пътя на знанието", сподели Милков в социалните мрежи.

Обръщайки се към всички ученици в Русе, кметът изрази своите пожелания за успешна и ползотворна учебна година: "На всички наши русенски деца пожелавам да са упорити, любопитни и да развиват въображението си."

Милков не пропусна да отправи послание и към педагозите и родителите, признавайки предстоящите предизвикателства, но и възможности, които новата учебна година носи: "За учителите и нас, родителите, днес започва още една година на предизвикателства, но и нови възможности. Желая ви здраве, търпение и мъдрост в подкрепата на нашите деца."

В заключение, кметът на Русе пожела успешна нова учебна година на всички участници в образователния процес с традиционното "На добър час!".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    5
    Три малки прасенца
    А тати-ньерез тази година не я откри в нашите кочини. С някаква руса свиния бил на встреча. Срамуваме се от ньерезът.
  • 9
    4
    Коста
    Пенчо манекена, където има камера и той там! Назначи си 6 заместника и сега шапка на тояга!
  • 16
    3
    родител
    Палавника Пенчо Милков се заиграва с русата учителка.
  • 13
    2
    Мнение
    За да си кмет в днешни времена се иска и дупе и смелост за да устоиш на натиск и да дадеш отпор в името на това да защитиш общественият интерес на града който управляваш.В тоя и предният кмет ни дупе ни задник ни смелост ни стъпка или номер на обувки.За боксова стойка да заемат пък хептен и хич не ги виждам в такава роля.Анимационни герои,игрушки веселушки.Рицари на смешният образ даже не и на печалния.Шутове на креватни изпълнения с гриф "партиина повеля" и " лидера ,каза..." или " оня каза... "
  • 13
    1
    Родител
    Бенчи, точно ти ли честитиш първия учебен ден? Ти, жалък ненаситник, който изостави трите си деца и прекрасна жена, за да клецаш като нерез колежките си в Общината? СРАМ за Русе!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари