Пенчо Милков: Благодаря за признанието, което получих от IPA!

2
Българската секция на Международната полицейска асоциация навърши 30 години
Българската секция на Международната полицейска асоциация навърши 30 години Снимка: Facebook / Пенчо Милков

Българската секция на Международната полицейска асоциация навърши 30 години

Българската секция на Международната полицейска асоциация (IPA) навърши 30 години. Местните представители на IPA организираха събития, които привлякоха гости от различни държави, сред които Великобритания, Молдова, Кувейт, Унгария и Румъния. Тържественото отбелязване на юбилея събра в Русе представители на международната полицейска общност, които не само почетоха годишнината, но и взеха участие в редица инициативи, включително спортни събития и културни прояви.

Една от основните прояви, свързана с честването, бе участието на членове на IPA в “Пробега на свободния дух” – традиционен маратон между Русе и Гюргево. Спортното събитие привлече вниманието не само на местната общественост, но и на гостите от чужбина, които активно се включиха в пробега. Кметът на Русе Пенчо Милков имаше честта да награди отличилите се маратонци, подчертавайки важността на физическата активност и спортните събития за международното полицейско сътрудничество.

Признателен съм на Международната полицейска асоциация и на Асоциацията на обединените нации за признанието, което получих днес. Приемам го с голяма отговорност!“, заяви Милков по време на събитието.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    Milo mi e
    Този до Милчо, май не е участвал в “Пробега на свободния дух” между Русе и Гюргево" :) или беше между Гюргево и Русе? Милчо, какво общо има с тази организация?
  • 2
    1
    Пенчу Милфов
    Тъз утляву посли ми седнъ нъ лицету
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари