Пеевски и кметът на Ветово поздравиха Ружди Ружди

0
Срещата се състоя веднага след завръщането на шампиона
Срещата се състоя веднага след завръщането на шампиона Видео: NOVA

Мехмед Мехмед избра да бъде във формацията на Пеевски

Веднага след завръщането на параолимпийския шампион Ружди Ружди от Париж, където спечели златния медал, председателят на парламентарната група на ДПС - Делян Пеевски, се срещна с него. Събитието бе организирано, за да се отдаде почит на забележителните постижения на Ружди, който продължава да прославя България на международната спортна сцена, съобщиха от пресцентъра на ДПС.

По време на срещата, Пеевски изрази своята гордост и признателност към шампиона за усилията и успехите му. Той подчерта своята готовност и ангажимент да подкрепя параолимпийските спортисти, особено в преодоляването на предизвикателствата, свързани с тяхната подготовка и нуждата от по-активна институционална подкрепа.

На срещата присъстваха и треньорът на Ружди Ружди - Радостин Тодоров, заместник-председателят на Народното събрание - Йордан Цонев, председателят на Бюджетната комисия към Народното събрание - Байрам Байрам, заместник-председателят на парламентарната група на ДПС - Хамид Хамид, както и Халил Летифов и кметът на община Ветово - Мехмед Мехмед.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    САМЕТ
    ЖОРО ЩЕ ПОДКРЕПИ ЛИ ДОГАН?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари