Павела Митова: Росен Желязков е приемлив кандидат за премиер

0
Депутатката от ИТН разграничи мнението си от това на политическата си формация
Депутатката от ИТН разграничи мнението си от това на политическата си формация Видео: NOVA

Депутатката от ИТН разграничи мнението си от това на политическата си формация

Лично за мен Росен Желязков е приемлив кандидат за премиер. Това не означава, че всички от моята политическа формация смятат така. Трябва да се намери компромисна фигура”. Това заяви в предаването „Офанзива с Любо Огнянов” по NOVA NEWS депутатът от „Има такъв народ” Павела Митова.

Според нея е добре политиците да се фокусират първо върху програмата за изпълнение, а след това върху личностите.

Ако една партия не влезе в пленарното заседание, това е един вид своеобразна подкрепа да оставиш останалите да направят нещо без ти да отчетеш своя вот. Ние ще влезем, ще се регистрираме и ще гласуваме против първия мандат”, коментира още Митова.

Тя не пожела да прогнозира дали той ще е успешен.

Когато ние кажем нещо, го правим. Другите политически формации често споделят в публичното пространство едни намерения и след това техните действия са други. За момента има отказ от ПП-ДБ да участват в преговорен процес с първите и вторите, но това не означава, че няма да променят мнението си”, поясни депутатът.

По думите ѝ, ако някой от мандатите отиде при тях, те ще поканят всички формации на разговор, за да постигнат нещо заедно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    3
    да ви попитам
    Като ви чета, вие сте за нови избори?!? И докога, след като и на децата стана ясно, че картинката ще остане същата!И ако се продължава така, редовно правителство забравете, бюджет на държавата няма да има, увеличение на пенсии няма да има и да не изброявам повече!И защото ми писна от дървени философи, на следващите избори за пръв път ще гласувам за боко, с отвращение, но ще гласувам!
  • 4
    2
    Читател
    Партията джудже, е готова да влезе в колаборация с герб,с побратимите си от дпс,само да й обещаят кабинет в каменната сграда на "Дондуков"-1! Това е най непредсказуемата група от съмишленици, с която трябва много да внимават т. нар. системни партии. "С глупав човек на път не се тръгва, щото нито си сам, нито сте двама".
  • -2
    1
    потрес!
    Чалгарите съвсем слънчасаха! Тази чалгарска хубавица говори едно, Простак Хаджи Тошко Африкански с каруцарския език на уличник дрънка съвсем друго! Онзи сакатият дългуч, дето не може сам да се наведе и да си избърше задника - трето! Много са се объркали чалгарите, много ! То е защото се чудят как да пълзят по-забележимо в краката на пРезидента на Решетников, че да им даде третия мандат! Всъщност, по наглите приказки на чалгар Хаджи Тошко Африкански, Зеленият чорап амй вече им го е обещал! Честит ви премиер, продавач на шнорхели, българи! И честити ви министри - плагиати, лакеи на мадридския комарджия и престъпници!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Каква е мисълта на всеки мъж?
- При толкова много жени, как на мен ми се падна най проклетата?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари