Пациенти на УМБАЛ "Канев" избират лекаря с добро сърце и златни ръце

1
Кампанията дава възможност на пациентите да изразят своята благодарност към лекарите, които са ги впечатлили със своя професионализъм, човечност и всеотдайност
Кампанията дава възможност на пациентите да изразят своята благодарност към лекарите, които са ги впечатлили със своя професионализъм, човечност и всеотдайност Снимка: Dunavmost

Кампанията дава възможност на пациентите да изразят своята благодарност към лекарите, които са ги впечатлили със своя професионализъм, човечност и всеотдайност

УМБАЛ "Канев" стартира инициативата "Златни ръце, добро сърце" за осма поредна година.

В навечерието на Деня на българския лекар, който се отбелязва на 19 октомври, Университетска многопрофилна болница за активно лечение "Канев" АД в Русе обяви началото на ежегодната си инициатива "Златни ръце, добро сърце". Кампанията дава възможност на пациентите да изразят своята благодарност към лекарите, които са ги впечатлили със своя професионализъм, човечност и всеотдайност.

Д-р Иван Иванов, главен лекар на УМБАЛ "Канев", сподели в социалните мрежи: "За нас, лекарите, най-голямата награда е една дума: 'Благодаря!' Затова започваме тази инициатива, която позволява на нашите пациенти да изразят признателността си към медиците, които са се грижили за тяхното здраве."

Пациентите могат да номинират лекар от екипа на болницата, като посочат неговите имена и причината, поради която ги е впечатлил. Номинациите могат да бъдат изпратени по няколко начина: чрез електронна поща на адрес [email protected], като коментар под публикацията в социалните мрежи или чрез лично съобщение на официалната Facebook страница на Университетска болница "Канев" и на Акушеро-гинекологичния комплекс.

Паралелно с номинациите от пациентите, в болницата ще се проведе и вътрешно гласуване за избор на "Лекар на годината на УМБАЛ "Канев" за 2024 година". Кампанията ще продължи до 19 октомври 2024 година (събота), включително.

От ръководството на болницата подчертават, че мнението на пациентите е от изключително значение за подобряване на качеството на медицинските услуги и за мотивацията на персонала. Те се надяват, че тази инициатива ще насърчи повече хора да изразят своята благодарност към медицинските специалисти, които ежедневно се грижат за здравето и живота на пациентите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Богдана Тотева
    В инициативата "Златни ръце, добро сърце", задължително трябва да бъде номиниран кардиолога от УМБАЛ "Канев" - д-р Калев! Отличен специалист, винаги усмихнат и внимателен с пациентите на болницата! Влязох там в доста тежко състояние, но д-р Калев ми определи най-подходящите лекарства и лечение, за което изказвам огромната си благодарност! Не само аз съм изключително доволна, но и много други негови пациенти, за които той вече е кардиолог номер едно на Русе! Отправям най-добрите си пожелания за здраве, успехи, всички радости на света, хармония и любов в дома му!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама ескимоси се прибират вкъщи:
- Къде ни е иглуто?
- По дяволите, забравих ютията включена!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари