Пътници чакаха 24 часа на летище София

2
Пътници чакаха 24 часа на летище София
Пътници чакаха 24 часа на летище София Видео: NOVA

Полет до Мадрид беше отложен многократно

Днес, около 24 часа след първоначалното обявено време за излитане, пътниците на полета за Мадрид все още очакват своето заминаване. Полетът, който трябваше да излети вчера в 22:30 часа, претърпя серия от отлагания, оставяйки десетки пътници в несигурност и с все по-голямо нетърпение.

Вчера, точно в 22:30 часа, пътниците се подготвяха за своето пътуване, когато им бе съобщено, че полетът се отлага за 10:00 часа на следващия ден. Тази новина бе само началото на дългата и изнервяща нощ, която следваше. С приближаването на утрото, обявеното време за излитане отново бе променено - този път на 12:00 часа по обяд.

Малко следобед пътниците получиха ново съобщение - полетът отново е отложен, този път за 18:00 часа. Въпреки надеждите, че най-накрая ще излетят, часовете се нижеха, а ситуацията оставаше неясна.

Пътниците, настанени в хотел, споделят за неудобствата, с които се сблъскват.Осигуриха ни хотел, но не и транспорт до него. Освен това, храната, която ни предоставиха, беше повече от оскъдна - кроасан и вода“, коментира един от пътниците.

С напредването на вечерта, новата информация посочва, че полетът може би най-накрая ще излети в 20:40 часа. Въпреки това, пътниците остават предпазливи, като се съмняват дали този път наистина ще се качат на борда.

Ситуацията на летището предизвика множество коментари и критики към авиокомпанията и управлението на летището. „Това е пълна липса на организация и уважение към пътниците“, добави друг пътник, който също чака своето заминаване за Мадрид.

От авиокомпанията все още не са дали официално изявление за причините за многократните отлагания. Докато пътниците продължават да чакат, надеждата им е единствено да се приберат у дома възможно най-скоро.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Иван
    А не трябва ли да получат обезщетение в евро? Да си заведат иск и ще бъдат компенсирани. Всеки трябва да си изпълнява задълженията.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари