Пътник наблюдава как багажа му остава на пистата, докато самолетът излита

1
Неочакван гаф с багажа на летище Барахас в Мадрид
Неочакван гаф с багажа на летище Барахас в Мадрид Снимка: Twitter / X

Неочакван гаф с багажа на летище Барахас в Мадрид

Пътник на авиокомпания преживя неприятна изненада, когато видя как багажът му остава на пистата, докато самолетът излита. Случката се разигра на летище „Барахас“ в Мадрид и предизвика бурни реакции в социалните мрежи, пише .

Алберто, пътникът, който сподели случката, разказа в публикация в X (бивш Twitter), че по време на излитането на самолета забелязал два куфара, проснати на асфалта. Първоначално мислейки, че багажът принадлежи на някой друг, той направи няколко снимки на изгубените куфари. „Не мога да го понеса“, написа ужасеният Алберто в публикацията си, описвайки гафа с багажа, съобщи Jam Press..

Семейната тревога се превръща в шок

Алберто и семейството му чакаха излитането на самолета, когато за тяхна изненада забелязаха двата куфара на асфалта. „Казвам на леля ми: „Виж, изпуснаха два куфара“, а тя казва: „Приличат на моят и този на баба“, спомня си той. Объркването и шокът на семейството бяха големи, когато осъзнаха, че изоставените куфари наистина са техни.

Неприятни последици и коментари

Оказа се, че един от куфарите съдържа близо 5 килограма сирене, което сега вероятно се „пече“ на асфалта при температура от 30 градуса по Целзий. „По законите на Мърфи една от торбите съдържаше близо 5 килограма сирене, което сега се пече на асфалта“, добави Алберто с ирония. Потребители в социалните мрежи не пропуснаха да коментират случката с хумор: „Поне турбината не ги е глътнала хахаха“.

Щастлив край на историята

За щастие, историята има щастлив край. Алберто и семейството му в крайна сметка получиха куфарите си. При пристигането им на местоназначението им в Ла Манга, авиокомпанията достави багажите на адреса им, с което завърши неприятната случка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари