Първокласниците от ОУ "Иван Вазов" изпратиха учебната година в обновения физкултурен салон

0

Тържеството започна с водосвет от отец Светослав Георгиев за обновеното спортно пространство

В обновения спортен салон на ОУ „Иван Вазов“ - Русе първокласниците заедно със своите класни ръководители отбелязаха завършването на учебната година. Празникът бе уважен от кмета Пенчо Милков и директора на дирекция „Образование и култура“ Цветослав Димитров.

Тържеството започна с водосвет от отец Светослав Георгиев за обновеното спортно пространство.

Тази значима стъпка в образователния процес на нашите най-млади ученици е повод за гордост и радост. Продължавайте да мечтаете, да учите и да се стремите към успехи. Вие сте нашата надежда и бъдеще, и сме уверени, че ви предстоят още много поводи за гордост и радост“, каза кметът Пенчо Милков.

Директорът на училището Теодора Йорданова се обърна към родителите, отчитайки успехите на техните деца: „Те усвоиха основите на четенето, писането и математиката, научиха се да работят в екип и изградиха трайни приятелства. Благодаря на всички учители за тяхната всеотдайност и на родителите за подкрепата и доверието през тази учебна година.“

На тържеството присъства и Кирил Черкезов, председател на СРС на КТ "Подкрепа" - Русе.

Децата поздравиха своите родители и гости с поетична програма, музикални и танцови изпълнения.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    Родител
    Тъпата герберастка директорка защо позволява на този либийски педофил да докосва децата? Аз като родител не съм съгласен този некадърник да ми докосва детето!
  • 4
    1
    Бъз
    Не знам дали е нормално,вие преценете.При влизане в училище Иван Вазов от самия вход на учебното заведение ви удря доста силна миризма на градски кенеф не почистван поне седмица,казвам го от лично наблюдение.Детето ми учи там.Училищата ни са като държавата,лайняни.Не знам за другите родители дали им прави впечатление.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари