Първият учебен ден в Русе постави начало на мащабна благотворителна кауза

3
Кампанията е под мотото „Букет цветя – букет надежда“
Кампанията е под мотото „Букет цветя – букет надежда“

Каква е атмосферата в първия учебен ден

В навечерието на новата учебна година, единадесет училища в град Русе се обединяват в благородна кауза, подкрепяйки дарителска кампания под мотото "Букет цветя – букет надежда". Инициативата е в подкрепа на амбициозния проект на Фондация "Александър Русев" за изграждане на водно-рехабилитационен комплекс, предназначен за деца с увреждания.

Във всяко от участващите училища са поставени специални кутии за дарения, давайки възможност на ученици, родители и учители да допринесат за благородната кауза в началото на учебната година.

Илиян Русев – Скури, председател на фондацията, изрази оптимизъм относно скорошното стартиране на строителните дейности по комплекса.

Кампанията получи подкрепа и от местната общност. Мирела, майка на ученик, заедно със сина си Даниел, изразиха своята съпричастност към инициативата. "Аз приемам лично тази благотворителна кауза, подкрепям Скури от сърце", споделиха тя, предаде NOVA.

Тази инициатива не само набира средства за важна кауза, но и възпитава младото поколение в ценностите на състраданието и социалната отговорност, превръщайки първия учебен ден в символ на надежда и солидарност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари