Видео показва момента на тежката катастрофа в Русе

36
26-годишен мъж загуби живота си, след като автомобилът му се удари в стълб с висока скорост
26-годишен мъж загуби живота си, след като автомобилът му се удари в стълб с висока скорост

26-годишен мъж загуби живота си, след като автомобилът му се удари в стълб с висока скорост

Видеозапис на инцидента, публикуван в социалната мрежа Facebook, показва моментите преди и по време на сблъсъка. На кадрите се вижда как превозното средство се движи с изключително висока скорост, преди да се удари в стълба. Силата на удара е била толкова голяма, че части от автомобила са били разпръснати на значително разстояние.

Припомняме, че сигнал за инцидента е подаден на 7 септември в 0:35 часа. Младият шофьор, управлявал лек автомобил "Хонда", в района на кръстовището между булевардите "Христо Ботев" и "Цар Освободител", е загубил контрол над колата и с висока скорост се ударил в метален стълб.

Очевидци на инцидента описват гледката на мястото като потресаваща. Според техните разкази, автомобилът е бил толкова силно деформиран от сблъсъка, че е било трудно да бъде разпознат моделът му.

Въпреки късния час, който обикновено предполага по-малък трафик, инцидентът повдига въпроси за безопасността на движението и спазването на ограниченията за скорост в градски условия.

Този инцидент е поредното напомняне за важността на отговорното шофиране и спазването на ограниченията за скорост, които са от критично значение за безопасността на всички участници в движението.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 17
    21
    Блажев
    Ако в този момент пресичаха пешеходци, както често има млади хора ,прибиращи се от заведения можете да си представите какво щеше да се случи. Същото би станало и ако в този момент автомобил идващ от гарата се движи по бул. Цар Освободител ... Кръстовището е оживено до малките часове на денонощието. Липсата на адекватен контрол за мен си остава една от основните причини. Камери във всички точки с възможност за подобно шофиране. Много често невинни хора плащат с живота си заради подобни водачи!
  • 11
    20
    Русенец
    Господ си знае работата! Добре, че го е прибрал тогава и е нямало хора наоколо или в колата, че следващия път можеше да затрие някой в глупостта си.
  • 8
    19
    Ники
    Съболезнования на семезтвато но и вие сте виновни не забелязах те ли че се другира ващо говедце пак че не е затрил невинни
  • 25
    18
    Злобюл
    И ден след този тежък инцидент и по бул. Христо Ботев, и по бул. Цар Освободител ,едни и същи малоумни индивиди с шумните си дръгели продължават да летят към небитието... Поука няма... Дано само не повлекат невинни със себе си
  • 7
    17
    до 15
    „Младият шофьор, управлявал лек автомобил "Хонда",“ То верно и двете почват с „Х“ 😃😃😃
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари