Първан Симеонов: Пеевски извън парламента – шанс за Борисов да играе сам

1
Първан Симеонов: Пеевски извън парламента – шанс за Борисов да играе сам
Първан Симеонов: Пеевски извън парламента – шанс за Борисов да играе сам Видео: Дарик Радио

Ахмед Доган се стреми да си върне контрола над ДПС, твърди политологът

Политологът Първан Симеонов направи интересен анализ на предстоящите политически събития, като посочи, че ако Делян Пеевски не успее да влезе в парламента, това би дало значително повече свобода на Бойко Борисов. Според Симеонов, Движението за права и свободи (ДПС) е свързано с Пеевски, като Ахмед Доган по-рано е "предал" партията в неговите ръце. Сега обаче Доган, изглежда, се стреми да си възвърне контрола.

Симеонов поставя под въпрос дали етническият мир в страната е бил изложен на риск в контекста на последните политически събития, свързани с Пеевски и президента Румен Радев. Политологът не изключва възможността да има и бъдещи политически оферти между Христо Иванов и Бойко Борисов в предаването "Стълбището" по Дарик радио.

Пеевски, според експерта, може да разчита на значителна подкрепа на предстоящите избори, като това ще изиграе ключова роля за бъдещите политически движения в страната.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    Спонсор
    ПЪРВАНЧО, ТИ НЕ СИ РАБОТИЛ НИВГА ПРЕЗ ЖИВОТА СИ, ЧАДО! ОМРЪЗНАЛ СИ НА ПОЛОВИН БЪЛГАРИЯ! В АПТЕКИТЕ ВЕЧЕ ПРОДАВАТ МОЗЪК, ИДИ И СИ КУПИ!
  • 1
    1
    Мунчо
    Не ми стана твърде ясно как ло-точно Тиквомир ще игра сам.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари