Първа катастрофа с новите мощни патрулки на полицията

4
Инцидентът със служебното БМВ стана в София
Инцидентът със служебното БМВ стана в София Снимка: Катастрофи в София / Facebook

Инцидентът със служебното БМВ стана в София

Първа катастрофа с новите мощни патрулки на полицията.

Първата патрулка от новите мощни БМВ-та на полицията беше блъсната, съобщи потребител на Фейсбук страницата "Катастрофи в София".

За щастие, няма данни за пострадали при инцидента.

От началото на лятото служителите на КАТ в София ще използват известната германска марка автомобили, оборудвани с двигатели с над 335 конски сили.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    13
    до №12
    Ти като сменяш предна лява гума, дясната ти и тя ли е във въздуха
  • 3
    12
    хи, хи,
    Хиляди измамени от нова патрулка BMW на МВР Част от потребители все пак съзряха "фейка", но те не успяха да убедят хората, които са жадни блъсната нова патрулка Този път кадърът се оказа далеч по-заблуждаващ от миналия, в който патрулка бе "кацнала" на трамвайните линии. Това доведе до успешно заблуждение на още повече хора и смятани за реномирани медии. Така катастрофа с патрулка имаше в София и в Плевен и на други места според постовете в мрежата. Реално няма такава. По данни на „Телеграф“ не става дума за катастрофа. Мощният близо 380 к.с. автомобил е спукал предна дясна гума, като полицаите я сменят с резервна. Заради това колата е повдигната на една страна. https://blitz.bg/katastrofi/khilyadi-izmameni-ot-nova-patrulka-bmw-na-mvr_news1025666.html
  • 4
    11
    аха,
    прекарал е рогата през купето на пикапа!😁
  • 7
    10
    до 9
    ами на това прилича обекта вдясно от полицейския автомобил. Според мен се виждат двете високи греди на товарача и отвореното купе на мотокара зад тях, в предната повдигната част на БМВ-то.
  • -4
    9
    до 8
    и къде видя мотокар, че аз и гюзлюци турих, ама мотокар не видях?!? Ей, това злобата човешка няма лимит!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какво правите с ракията, която остава?
- Не разбирам въпроса!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари