Парашутист загина край Ботевград

0
Двама парашутисти паднаха в нива между селата Литаково и Новачене
Двама парашутисти паднаха в нива между селата Литаково и Новачене

Двама парашутисти паднаха в нива между селата Литаково и Новачене

Двама парашутисти пострадаха тежко, единият загина, след като паднаха в нива между селата Литаково и Новачене край Ботевград. Инцидентът е станал тази сутрин около 9:12 часа, съобщи NOVA.

Заедно с двамата парашутисти е имало и трето лице, което обаче е скочило с парапланер и не е пострадало при инцидента.

37-годишният парашутист, оцелял при инцидента, е със съмнение за счупен таз. Той е транспортиран по спешност към Университетската многопрофилна болница за активно лечение "Света Анна" в София.

Към момента се изясняват причините довели до трагичния инцидент. Разследващите органи ще трябва да установят дали става въпрос за човешка грешка или неизправност в екипировката на парашутистите

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Защо Ленчето не прави нищо днес?
- Тя замества шефа тази седмица...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари