Овладяха мащабните горски пожари в Турция

1
Огненият ад отне живота на 12 души
Огненият ад отне живота на 12 души

Огненият ад отне живота на 12 души

Турските власти овладяха мащабните горски пожари в Югоизточна Турция.

Местните медии съобщиха, че турските власти успешно са овладели мащабните горски пожари, които избухнаха в Югоизточна Турция.

Стихията отне живота на 12 души и рани 78 други в регион близо до границата на Турция със Сирия и Ирак.

Пожарът е възникнал късно в четвъртък, след като изгаряне на слама се е разпространило поради силните ветрове, обясниха от местната управа. Властите незабавно се включиха в борбата с огъня и предприеха необходимите мерки за неговото ограничаване.

Министърът на правосъдието Йълмаз Тунч обяви, че е започнало разследване на причината за пожара. Властите са решени да установят обстоятелствата около инцидента и да предотвратят подобни трагедии в бъдеще.

Тази трагедия отново подчерта необходимостта от бързи и ефективни мерки за предотвратяване и овладяване на горски пожари, както и значението на координираните усилия между различните служби и органи в подобни кризисни ситуации.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари