Оцелелите при катастрофата на АМ „Тракия” са в критично състояние

0
Трима души се борят за живота си в УМБАЛ "Бургас"
Трима души се борят за живота си в УМБАЛ "Бургас" Снимка: БГНЕС

Трима души се борят за живота си в УМБАЛ "Бургас"

Вчера, на магистрала "Тракия", се случи тежка катастрофа, при която загина 19-годишна жена, а останалите трима пътници са в критично състояние. Сблъсъкът е станал в близост до град Бургас, като засегнати са две превозни средства.

21-годишният водач на лекия автомобил е настанен за лечение в отделение "Неврохирургия" на УМБАЛ - Бургас. Той е с фрактура на прешлените и състоянието му е сериозно. 43-годишната му спътничка от град Стара Загора също е тежко пострадала. Тя е приета в отделение "Реанимация" към същата болница с множество травми (политравма), които застрашават живота ѝ.

Същевременно, 13-годишно момиче, пътувало в същия автомобил, е прието в отделение "Реанимация" с тежка травма на главата. Лекарите се борят за живота на всички пострадали, като състоянието им остава критично.

Според официалната информация, пробите за алкохол и наркотици на двамата шофьори, участвали в сблъсъка, са отрицателни

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Николай
    Вижда се за къде бързат ... Всеки си мисли ,че на него няма да се случи, но след подобен развой животът, ако продължи поема в друга посока. Дали ще пристигнеш 5 или 10 минути ( защото точно за такава разлика става въпрос) не е от значение, важното е да си цял и невредим, както и хората, които са ти се доверили и са се качили при теб. А това да си помпаш егото карайки като състезател наистина не го разбирам. Няма активно присъствие на полицията в населените места. Много шофьори се отпускат и карат с 80/100 км/ч в населено място.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари