Открит скелет на остров Крит може да е на изчезнал български работник

0
Българинът е изчезнал през 2012 година
Българинът е изчезнал през 2012 година

Българинът е изчезнал през 2012 година

Животновъд от остров Крит, Гърция, направи шокиращо откритие, след като случайно се натъкна на човешки скелет в близост до селището Анатоли, в района на град Йерапетра. Според информация от гръцката държавна телевизия ЕРТ, мъжът попаднал на останките, докато пасял животните си.

Първоначалните предположения сочат, че скелетът принадлежи на български работник, изчезнал в района през 2012 година, съобщиха полицейски източници. Мъжът, роден през 1967 година, работел на острова, но следите му се изгубили внезапно през януари същата година. Въпреки усилията на местната полиция за издирването му, до този момент той не е бил открит.

Скелетът е намерен под дърво, а до него са открити дрехи, в които се съдържала личната карта на изчезналия. Според предварителни данни, най-вероятно мъжът е починал по естествени причини на мястото, където са намерени останките му.

В следващите дни предстои официална идентификация на останките чрез научни методи. Ако самоличността бъде потвърдена, тялото ще бъде предадено на семейството на изчезналия, а разследването ще бъде приключено.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Здравко Атанасов
    Известно ли е, на кой януари е изчезнал мъжът?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари