Откриха тялото на изчезнала студентка в Булонския лес

0
19-годишната Филипина е била заровена, а по тялото ѝ е имало многобройни следи от насилие
19-годишната Филипина е била заровена, а по тялото ѝ е имало многобройни следи от насилие

19-годишната Филипина изчезва на 20 септември

Трагичен инцидент разтърси Париж - тялото на изчезнала студентка бе открито в Булонския лес

Трагедия в сърцето на Париж потресе френската столица. Тялото на 19-годишна студентка бе намерено заровено в Булонския лес - обширен парк, разположен в западната част на града. Младата жена, идентифицирана като Филипина, бе в неизвестност от 20 септември, когато за последно е била забелязана в квартал "Дофин".

Според информация от The Connexion, Филипина е била видяна за последен път около 12:00 часа на 20 септември, след като е обядвала в района на "Дофин", където е следвала. Планирала е да посети родителите си, но тревогата била вдигната, когато не се появила в уговореното време.

Близки и приятели на изчезналата студентка организирали мащабна издирвателна акция. Около 50 души се включили в търсенето, което в крайна сметка довело до трагичното откритие. Тялото на Филипина било намерено заровено в Булонския лес в събота. Локацията била определена след проследяване на сигнала от мобилния телефон на младата жена.

Le Parisien потвърди, че тялото е официално идентифицирано като това на изчезналата студентка. Парижката прокуратура незабавно започна разследване за убийство.

Според полицейски източници, цитирани от медиите, по тялото на жертвата са открити "многобройни следи от насилие". Това повдига сериозни въпроси относно обстоятелствата около смъртта ѝ.

Разследването е в начален етап, но вече има потенциално важна информация. Някои свидетели съобщават, че са забелязали мъж с кирка в района около времето на изчезването. Тази подробност би могла да се окаже ключова за разкриването на престъплението.

Засега прокуратурата е изключително предпазлива и отказва да споделя допълнителни подробности по случая. Към момента няма извършени арести във връзка с убийството.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари