Откриха тялото на д-р Пламен Петров в река Ботуня

27
Първоначалната версия за удавяне е отхвърлена, подозира се микроинсулт
Първоначалната версия за удавяне е отхвърлена, подозира се микроинсулт

Първоначалната версия за удавяне е отхвърлена, подозира се микроинсулт

Трагичен инцидент в криводолското село Главаци доведе до смъртта на известен педиатър от Мездра. 62-годишният д-р Пламен Петров, специалист по детски болести, бе открит мъртъв в река Ботуня, разположена близо до селото, съобщи агенция BulNews.

Д-р Петров е бил на разходка край реката заедно със свой приятел. Двамата са се наслаждавали на топлия ден, плажувайки в един от вировете близо до селските гробища. Ситуацията се обръща драматично, когато приятелят на лекаря решава да отиде да лови риба на плиткото, оставяйки д-р Петров сам във водата. След кратък период, когато се връща, той открива трупа на медика да плава по повърхността на водата.

Незабавно е подаден сигнал на тел. 112, след което на място пристигат екипи на полицията и бърза помощ. Тялото на д-р Петров е транспортирано за аутопсия, която да установи причините за неговата смърт.

Първоначалната хипотеза за удавяне е била отхвърлена от патоанатомите. Колегите на д-р Петров споделят, че в последно време той е показвал признаци на злоупотреба с алкохол, бил е разсеян и разконцентриран - симптоми, свързани с „burn-out“ или силен стрес. Основната версия, по която се работи в момента, е за микроинсулт, като са взети допълнителни проби за по-детайлни изследвания.

Д-р Петров е известен и уважаван в Мездра, където живее със съпругата си д-р Гетова, която е също лекар и работи в болница „Сърце и мозък“ в Плевен. Двамата имат един син. Внезапната смърт на д-р Петров е втората трагедия в семейството, след като преди време неговата майка е отнела живота си чрез обесване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    Тончо
    Явно ги застига проклятието на ощетени пациенти. Тази ваксинация... Много от лекарите и медицинските сестри не осъзнаваха какво вършат с инокулациите. А то... До девето коляно.
  • 1
    4
    До ЖОНИ ШПЕКА
    Да ми ядеш геврека слаботоков бездарник
  • -5
    3
    Жони Шпека
    Антиваксерите го земат отзад суполив
  • 2
    2
    Мухахахахаха
    Ваксините не са виновни на иZраждане, че са им кЪси ....
  • 7
    1
    Така става
    Когато се прекали с бустерите на Урсула!НИКОГА НЯМА ДА ВИ КАЖАТ РЕАЛНАТА СТАТИСТИКА ОТ ВАКСАНИТЕ КАК КАПЯТ КАТО МУХИ!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Прозяване със затворена уста – това е единственото нещо, което научих за 5 години в университета.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари