Откриха нелегални мигранти в каравана на Дунав мост

0
Превозното средство е било управлявано от молдовски гражданин и е било спряно за рутинна проверка
Превозното средство е било управлявано от молдовски гражданин и е било спряно за рутинна проверка Снимка: Областна администрация - Русе / Архив

Десет сирийци са били укрити в пода на караваната

Десет нелегални мигранти, скрити в каравана, са задържани на граничен контролно-пропускателен пункт "Дунав мост" при Русе. Това съобщиха от граничните власти на пункта, предаде БТА.

Инцидентът се случил рано тази сутрин, около 7:00 часа, когато автомобил с каравана, с румънска регистрация, пристигнал на пункта на път за Румъния. Превозното средство било управлявано от молдовски гражданин и било спряно за рутинна проверка.

При по-задълбочен оглед на караваната, граничните служители открили десет сирийски граждани, скрити в специално изградена кухина в пода на караваната. Сред мигрантите имало и две деца, както и една жена. Шофьорът и мигрантите са задържани от властите за разпит и по-нататъшни действия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    Nina
    Тази статия е абсолютна лъжа!!! Мигрантите не са открити на Дунав мост!!! Или лъжете, или чули-недочули пишете глупости!!!
  • 2
    2
    България
    Южната граница на България пробита ли е , че са стигнали чак до тук ? Къде е Сирия, къде е Молдова ??? Много циганска работа.
  • 0
    1
    Gatanka
    Канала на Дърт Миришещ Миризлив Черен Брадясъл Брадат Козел Миришещ Черен Брадясъл Женски Хормонален ДМЧ и и Църнаната мамба . Трябва да сте в затвора мамицата Ви. В беленския затвор и сливенския затвор.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари