Откриха наркотици в колата на шофьора, причинил катастрофата на пътя Русе - Разград

1
Млад шофьор от София причини смъртта на 54-годишен русенец
Млад шофьор от София причини смъртта на 54-годишен русенец Снимка: Facebook

Млад шофьор от София причини смъртта на 54-годишен русенец

Наркотици бяха открити в автомобила на 30-годишен мъж от София, който е замесен в тежка катастрофа, довела до смъртта на 54-годишен русенец. Инцидентът се случи на пътя Русе - Разград, в близост до Цар Калоян. Първоначално полицията в Разград съобщи, че загиналият е от Сеново, но по-късно уточни, че всъщност той е живял в Русе.

Катастрофата е станала на 20 август, малко преди 17:00 часа, в района на рибарниците край Цар Калоян. Според информацията, предоставена от полицията, 30-годишният водач на "Форд Фокус", пътуващ от Русе към Разград, е загубил контрол над автомобила си на прав участък от пътя, навлязъл е в насрещното движение и се е сблъскал челно с товарен "Форд Транзит Куриер", шофиран от 54-годишен мъж от Русе. В резултат на удара, водачът на товарния автомобил е загинал на място.

Виновният шофьор е бил откаран в Многопрофилната болница за активно лечение в Разград с рани на главата и лявото коляно. Пробите му за алкохол и наркотици са се оказали отрицателни.

При огледа на местопроизшествието до лекия автомобил "Форд Фокус" е открита кожена чанта тип несесер, съдържаща различни видове наркотици, включително 14,70 грама марихуана, 5,70 грама амфетамини, 18,40 грама синтетичен канабиноид и две зелени таблетки с опиати. В чантата са намерени още гриндер, електронна везна и пет стъклени шишета със съдържание, което реагира на синтетичен канабиноид. В момента се води досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    7
    kak ?
    Триногите в храстите вършат много работа....
  • 14
    6
    1234
    Положението е критично с чистеността на тези които пласират и употребявват наркотични вещества под каквато ида е форма. Такова изобилие и липса на контрол ... Капка загриженост няма в никого, дори към подрастващите. след 22:00 ч. всеки 3-ти водач е под влияние на опияти! Колко са тези прибиращи се от втора смяна и тези отивайки за нощна? Една камара с изкорубени ауспуси и променени генерации се чуват от 1 км. Тротинеткаджии хвърчат от където си поискат по двама , движат се по пътя, а не знаят ЗДП. Майка плаче, грамофон свири ... Румънците залагат основно на късмета ,щофирайки по родните пътища. Десетки изпреварвания в забранени участъци с двойно непрекъсната линия, без грам видимост застрашавайки неимоверно останалите на пътя ...
  • 14
    5
    до 4
    Ти си дебил. Нищо не си разбрал. Никой от тримата не е казал, че е надрусан, а че е дилър на наркотици, който вероятно и здравна осигуровка няма. Това с майка му звучи много тъпо дори и казано от дебил. Везната за какво му е, бе идиот? За да продава! Точка! Това е престъпление. Убил е човек на пътя, това също е престъпление. Заради такива кретени като теб сме на това дередже!
  • -20
    4
    123
    И трите коментатора под мен са завършени примати. Щом като в кръвта му няма и следа от алкохол или от тях, те нямат абсолютно нищо общо с птпто. Може брат му да има множествена склероза или майка му рак и да им носи трева за да се облекчи страданието им. Все пак стотици хиляди души в света приемат такъв опиат и си подобряват значително. Никой няма право да съди, бил е трезвен и адекватен към момента на катастрофата.
  • 23
    3
    Амииии
    Този боклук трябва да е в затвора до края на дните си!!!!!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари