Откриха мъртъв Лиъм Пейн от One Directon

0
Бившият певец на групата е паднал от хотелски балкон в Буенос Айрес
Бившият певец на групата е паднал от хотелски балкон в Буенос Айрес Снимка: Лиъм Пейн / Facebook

Бившият певец на групата е паднал от хотелски балкон в Буенос Айрес

Трагичен инцидент в Буенос Айрес: Бивш член на "Уан дайрекшън" загина при падане от хотелски балкон.

Световната музикална общност е потресена от внезапната и трагична смърт на Лиъм Пейн, някогашен певец на популярната британска момчешка група "Уан дайрекшън" (One Direction). Инцидентът се случи в столицата на Аржентина - Буенос Айрес, където 31-годишният изпълнител е намерен мъртъв пред луксозен хотел в квартал Палермо, предаде Ройтерс.

Хронология на събитията

Според официално изявление на столичната полиция, органите на реда са били повикани в хотела след сигнал за "агресивен мъж, който може да е под въздействието на наркотици и алкохол". При пристигането си на място, полицейските служители са установили, че мъжът е паднал от балкона на стаята си, разположена на третия етаж на сградата.

Управителят на хотела е съобщил на властите, че е чул силен шум от задната част на хотела. Екипите на спешна помощ, пристигнали на място, са потвърдили смъртта на британския певец, чието тяло е било открито във вътрешния двор на хотела.

Реакции и съболезнования

Новината за кончината на Лиъм Пейн предизвика вълна от съболезнования в социалните мрежи. От MTV изразиха своята скръб в официално изявление в платформата "Екс" (бивш Twitter): "Дълбоко сме натъжени да научим за трагичната кончина на Лиъм Пейн днес. В този труден момент сърцата ни остават със семейството, близките и феновете му."

Музикална кариера и наследство

Лиъм Пейн придоби световна известност като част от групата "Уан дайрекшън", създадена през 2010 година. Формацията се превърна в глобален феномен, след като зае трето място в британската версия на музикалното състезателно шоу "X Factor". Въпреки че групата се разпадна през 2016 година, нейното влияние върху поп музиката остава значително.

През 2024 година престижното издание "Ентъртейнмънт Уикли" класира "Уан дайрекшън" на трето място сред най-великите момчешки групи на всички времена. Според оценки на Celebrity Net Worth, комбинацията от успеха на групата и соловата кариера на Пейн му е донесла състояние от приблизително 70 милиона долара.

Разследване и последващи действия

Районът около хотела в Буенос Айрес, където се е случил инцидентът, е бил отцепен от многобройни екипи на полицията и службите за спешна помощ. Репортери на място съобщават за събиращи се тълпи от фенове и любопитни граждани, докато нощта се спуска над аржентинската столица.

Очаква се в следващите дни да бъдат извършени допълнителни разследвания за изясняване на обстоятелствата около трагичната смърт на Лиъм Пейн. Звукозаписната компания на певеца, Republic Records, както и нейният собственик Universal Music Group, все още не са излезли с официални коментари по случая.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари