Откриха мъртъв издирван мъж от Вълчедръм

0
Тялото е намерено в канавка до жп линията Мездра - Враца
Тялото е намерено в канавка до жп линията Мездра - Враца Снимка: БТА / Архив

Властите образуват досъдебно производство за убийство, въпреки липсата на видими следи от насилие

Тялото на възрастен мъж, изчезнал преди дни, беше намерено днес в околностите на Враца. Трагичната находка слага край на издирвателната акция, започнала в края на септември.

Според информация, предоставена от Районното управление на Министерството на вътрешните работи (МВР) - Враца за Българската телеграфна агенция (БТА), става въпрос за 70-годишен мъж от град Вълчедръм, област Монтана. Той е бил в неизвестност от 30 септември, когато е обявен за издирване от местните власти.

Тялото на възрастния мъж е открито в канавка в близост до железопътната линия Мездра - Враца. Това поражда въпроси относно обстоятелствата, довели до трагичния инцидент. Полицейските служители, разследващи случая, съобщават, че при първоначалния оглед не са установени видими следи от насилие върху тялото.

Въпреки липсата на очевидни доказателства за престъпление, властите подхождат към случая с необходимата сериозност. От полицията потвърждават, че е образувано досъдебно производство по член 115 от Наказателния кодекс на Република България. Този член се отнася до умишлено убийство и предвижда тежко наказание за извършителите - лишаване от свобода за срок от 10 до 20 години.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама ескимоси се прибират вкъщи:
- Къде ни е иглуто?
- По дяволите, забравих ютията включена!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари