Откриха мъртъв изчезналия бивш полицейски шеф в Горна Оряховица

0
Трагичен край на издирването на Калин Колев
Трагичен край на издирването на Калин Колев

Трагичен край на издирването на Калин Колев

Тялото на Калин Колев, бивш началник на Охранителна полиция в град Горна Оряховица, беше открито в автомобила му край река Янтра. Това съобщиха от Министерството на вътрешните работи (МВР) след дни на интензивно издирване.

Колев бе в неизвестност от 2 октомври 2024 година, когато близките му подадоха сигнал в Районното управление на МВР - Горна Оряховица. Преди изчезването си той оставил мобилните си телефони, личния си автомобил и ключовете за дома си, което предизвика сериозно безпокойство сред близките и колегите му.

При първоначалния оглед на мястото, където е намерен автомобилът с тялото на Колев, не са открити видими следи от насилие. Въпреки това, причините за смъртта му все още се изясняват, като по случая е образувано досъдебно производство.

Според информация от МВР, Калин Колев от няколко години се е борил с психично заболяване. Именно поради тази причина той е бил отстранен от системата на министерството, където е заемал отговорния пост началник на Охранителна полиция в град Горна Оряховица.

Случаят повдига въпроси относно подкрепата и грижата за бивши служители на реда, особено тези, които са се сблъскали със здравословни проблеми по време на службата си. Важно е да се обърне внимание на необходимостта от по-добри механизми за проследяване и подпомагане на лица, напуснали системата на МВР поради здравословни причини.

Трагичният инцидент подчертава също така важността на бързата реакция при случаи на изчезнали лица, особено когато става въпрос за хора с известни здравословни проблеми. Бързата мобилизация на силите на реда в този случай показва, че системата може да реагира адекватно, но също така повдига въпроса дали са необходими допълнителни мерки за превенция на подобни инциденти в бъдеще.

Очаква се в следващите дни да бъдат извършени допълнителни експертизи, които да хвърлят светлина върху обстоятелствата около смъртта на Калин Колев. Междувременно, случаят остава под внимателното наблюдение както на правоохранителните органи, така и на обществеността в Горна Оряховица и региона.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама ескимоси се прибират вкъщи:
- Къде ни е иглуто?
- По дяволите, забравих ютията включена!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари