Откриха издирван мъж от Шумен

2
Димитър Митев е намерен жив и здрав
Димитър Митев е намерен жив и здрав Снимка: МВР

Димитър Митев е намерен жив и здрав

Прекратява се издирването на Димитър Митев, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен. Възрастният мъж е намерен около 12:40 часа в покрайнините на областния град, по пътя към "Барбароса". След като е бил открит, Митев е предаден на близките му, информираха още от полицията.

Димитър Митев, на 76 години, бе обявен за издирване по молба на неговите роднини. Мъжът изчезна рано тази сутрин, след като напуснал кризисния център на улица „Шуменска комуна“ в Шумен и се отправил в посока към булевард „Велики Преслав“.

Областната дирекция на МВР - Шумен отправи апел към гражданите, ако имат информация за местоположението на Димитър Митев, да подадат сигнал на телефон 112, на телефон 054 800 588 или в най-близкото полицейско управление.

Благодарение на бързата реакция на органите на реда и сътрудничеството на местните жители, Митев бе открит жив и здрав в рамките на същия ден. Полицията благодари на всички, които са съдействали в търсенето и апелира към гражданите да бъдат внимателни и да съобщават за всякакви подозрителни лица или събития.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари