Откраднаха сейф от апартамент в квартал "Здравец"

2
Металната каса е била изкъртена от стената на килер
Металната каса е била изкъртена от стената на килер

Металната каса е била изкъртена от стената на килер

На 27 юли около 17:25 часа е получен сигнал чрез ЕЕН 112 за проникване и кражба от апартамент, намиращ се в блок в русенския кварталЗдравец“. По данни на потърпевшите, престъплението е извършено в периода между обяд на 26 юли и 17 часа на 27 юли. През този период неизвестни извършители са проникнали в жилището и са откраднали метален сейф, съдържащ пари и бижута.

Металният сейф е бил изкъртен от стена в килера на апартамента, което показва, че извършителите са били добре подготвени и организирани. Нанесените щети от кражбата са оценени на около 16 000 лева, според заявеното от потърпевшите.

На мястото на инцидента е извършен оглед от дежурна оперативна група на МВР - Русе, след което е започнато досъдебно производство по случая.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Тате, тате, какво е ГМО?
- Мм, как да ти го обясня... МЕЧО ПЛЪХ, примерно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари