Остава тежко състоянието на граничните полицаи, пострадали при катастрофа в Бургаско

0
Жената, управлявала лекия автомобил, е в състояние на шок
Жената, управлявала лекия автомобил, е в състояние на шок

Жената, управлявала лекия автомобил, е в състояние на шок

Двама служители на "Гранична полиция" остават в тежко състояние след сериозна катастрофа на пътя Бургас - Созопол. Инцидентът е станал в късните часове на вечерта, когато служебен джип на "Гранична полиция" се е сблъскал с лек автомобил.

Според първоначална информация, граничните полицаи са се прибирали от дневна смяна на браздата, когато е настъпило произшествието. Жената, управлявала лекия автомобил, е в състояние на шок, но за щастие не е получила физически наранявания, информира NOVA.

Пострадалите служители са транспортирани незабавно в болнично заведение в град Бургас, където в момента получават необходимите медицински грижи. Лекарите полагат усилия да стабилизират състоянието им.

Органите на реда са започнали разследване за установяване на причините, довели до тежкия пътен инцидент. Една от разглежданите версии е, че водачът на лекия автомобил е отнел предимството на служебния джип. Въпреки това, разследването продължава и се очаква да бъдат изяснени всички обстоятелства около случая.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Заради 99% от депутатите, останалите имат лоша репутация!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари