Още шестима души подадоха искове срещу Пъф Деди

1
В обвиненията за пръв път са замесени и имената на други известни личности
В обвиненията за пръв път са замесени и имената на други известни личности Снимка: БТА

В обвиненията за пръв път са замесени и имената на други известни личности

Шест нови граждански иска са подадени срещу музикалния продуцент Шон Комбс, по-известен като Пъф Деди, съобщи bTV. Това е първият случай, в който в нарастващите обвинения срещу Комбс се споменават и други известни личности, макар те да не са посочени поименно в исковете.

Подробности за новите обвинения

Сред шестимата ищци има трима мъже и три жени. С изключение на един, всички твърдят, че са били упоени от Комбс. Обвиненията включват изнасилване, сексуален тормоз, побой и неправомерно лишаване от свобода в периода между 2000 и 2022 година. Инцидентите са се случили в Ню Йорк, Лос Анджелис и Лас Вегас, като общото между всички е, че са се разиграли на партита, организирани от Комбс.

Шокиращи твърдения за изнасилване на непълнолетна

Едно от най-тежките обвинения идва от ищца, идентифицирана като Джейн Доу. Тя твърди, че през 2000 година, когато е била на 13 години, е била поканена на парти след наградите на MTV в Ню Йорк. След като изпила напитка, тя се почувствала замаяна и потърсила място за почивка. Според нейната жалба, Комбс, придружен от още двама известни - мъж и жена, влезли в стаята, където тя си почивала. Неназованият мъж я изнасилил, докато Комбс и другата знаменитост наблюдавали, след което и самият Комбс я изнасилил.

Нарастващ брой обвинения

Адвокатът Тони Бъзби, който представлява най-малко 120 предполагаеми жертви на Комбс, включително непълнолетни, е подал още шест дела миналата седмица. Общият брой на гражданските дела срещу Комбс, свързани със сексуално насилие, е достигнал най-малко 25 от ноември 2023 година насам.

Реакция на защитата

Адвокатите на Комбс категорично отричат обвиненията, заявявайки: "Клиентът ни никога не е упражнявал сексуално насилие над никого – нито над пълнолетни, нито над непълнолетни." Те са подали искане до съдията по делото за ограничаване на свидетелите и техните адвокати от даване на изявления, които биха могли да повлияят на процеса.

Федерално разследване

Федералните прокурори са повдигнали обвинения срещу Комбс за организиране на "престъпно предприятие" чрез неговия бизнес. Обвиненията включват трафик на хора, принудителен труд, отвличане и системен физически тормоз над жени. Комбс е пледирал невинен по обвиненията за трафик на хора, рекет и транспортиране с цел проституция.

Очаквания за бъдещето

В момента Комбс е задържан в Ню Йорк и очаква началото на съдебния процес през май 2025 година. Прокурорите са обявили, че криминалното разследване продължава и е възможно да бъдат повдигнати нови обвинения или да бъдат включени допълнителни подсъдими.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Тате, тате, какво е ГМО?
- Мм, как да ти го обясня... МЕЧО ПЛЪХ, примерно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари