Осем кандидати се състезават за постове на директори в русенски детски градини

3
В списъка на допуснатите кандидати се откроява името на Стоян Стоянов, който участва и в трите конкурса
В списъка на допуснатите кандидати се откроява името на Стоян Стоянов, който участва и в трите конкурса

В списъка на допуснатите кандидати се откроява името на Стоян Стоянов, който участва и в трите конкурса

Осем души са допуснати до участие в конкурсите за директори на общинските детски градини в град Русе. Тези конкурси, организирани от Община Русе, имат за цел да определят нови ръководители за три детски градини в града - "Чучулига", "Пинокио" и "Русалка". В списъка на допуснатите кандидати се откроява името на Стоян Стоянов, който участва и в трите конкурса.

Конкурсът за директорските позиции в детските градини е структуриран в два етапа. Първият етап включва писмен изпит, който ще се състои от тест с 50 въпроса. Този тест е насочен към проверка на степента на придобитите компетентности на кандидатите, съответстващи на спецификата на институцията, за която се кандидатства.

Вторият етап представлява събеседване, в което кандидатите ще трябва да решават казуси и да представят своите концепции за стратегическо управление на съответната детска градина. Това включва разработка на планове за развитие и оптимизация на работата на градината, както и стратегия за подобряване на качеството на образователния процес.

Конкретните кандидати за директорските позиции са следните:

  • За "ДГ „Чучулига“": Даниела Петрова, Стоян Стоянов и Таня Тодорова.
  • За "ДГ „Пинокио“": Илияна Иванова, Ива Кръстева, Стоян Стоянов и Росица Стойчева.
  • За "ДГ „Русалка“": Милена Дудева, Десислава Атанасова и Стоян Стоянов.

Резултатите от конкурсите ще бъдат обявени след завършването на всички етапи, като се очаква новите директори да бъдат избрани въз основа на тяхната професионална подготовка и представяне. Това ще даде възможност на новите ръководители да започнат своята работа в началото на новата учебна година, с цел осигуряване на по-качествено образование и грижа за децата в общинските детски градини на Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    20
    Бачова
    Чакаме резултатите.
  • 0
    19
    Райнов
    Какво стана?
  • -1
    18
    Симона Милушева
    Списването на лъжи е подсъдимо деяние! Нека не се нападат хората по този начин. Всеки се е доказал като професионалист, а Вие постоянно се стараете да омаловажавате труда им. Познавам Таня Тодорова и гарантирам, че живее за децата, познавам работата й, познавам я и като човек. Лъжи се пишат в медийното пространство и това няма как да остане без последствия. Когато някой е способен, добросърдечен, отдаден на работата си, веднага се оплюва. Не ни харесва някой да е повече от нас, защото смалява нашата стойност… Нека всеки чувства своята стойност и цени тази на другите! Толкова реализирани проекти, толкова инициативи, толкова събития в сферата на образованието в Русенска община- посочете ни друг, който да е реализирал повече от Таня Тодорова! Аз лично не познавам, та дори и за Варненска община! Другото са скалъпени лъжи, през които прозира злоба, завист и некомпетентност! Тъжно е, ако не можем да оценим успехите на другите, и да им позволим да реализират високите си цели, от които зависи бъдещето на цялото общество в лицето на подрастващото поколение!
  • -5
    17
    аман от лузъри
    в този сайт! Нищо непостигнали в живота, не притежаващи каквато и да е експертиза и даващи оценки за всичко и всички! Отврат!
  • -5
    16
    Симона Милушева
    Мили хора, нека всеки кандидат отговаря със знанията и уменията си в компетентната сфера! Всеки, който има претенции, може да бъде участник в конкурса, за да коментира от първо лице. Отстрани все другите са виновни! Познавам лично Таня Тодорова- това е жена-вдъхновение! Тя е професионалист, който непрекъснато се развива в сферата на образованието, интересува се от иновации и работи за успешното им внедряване на територията на Русенска община! Участва в мероприятия, конференции, научи форуми, носи отговорност за толкова хора и институции и е безупречна в работата си! Нека всеки, който има претенции, да покаже своите квалификации, да покаже как се самоусъвършенства и какво е направил за децата в Русенска община- сигурна съм, че няма по-достоен кандидат от Таня Тодорова!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари